fbpx

Radiotalasni lifting lica i vrata vs hirurški lifting lica i vrata

Nega kože nakon tretmana u Vita Elos-u
25. februar 2017.
Laserski karbonski piling - akcija
Osmomartovski popust na uslugu Laserski karbonski piling
1. mart 2017.
Nega kože nakon tretmana u Vita Elos-u
25. februar 2017.
Laserski karbonski piling - akcija
Osmomartovski popust na uslugu Laserski karbonski piling
1. mart 2017.
Prikaži sve

Radiotalasni lifting lica i vrata vs hirurški lifting lica i vrata

Radiotalasni ligting
Kao i sve usluge koje se rade u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, tako je i usluga Radiotalasni lifting neinvazivni tretman i u grupi je fizioterapeutskih tretmana, koji imaju izrazito estetski efekat na vaše lice i telo (anti – aging tretman).

RADIOTALASNI LIFTING

Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING) je tretman koji se primenjuje i na licu i na telu. Tretman se izvodi radiotalasnim manipulatorom (deo Multifunkcionalnog aparata, klinički testiran za primenu u kozmetološke i dermatološke svrhe).
Radiotalasni lifting prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože i kože bez volumena, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Radiotalasni lifting je tretman sa višestrukim efektom, pre svega usmerenim na poboljšanje izgleda i zategnutosti kože celog tela. U pojedinačnim tretmanima, radiotalasima je moguće je tretirati regije lica, vrata, ruku, stomaka, nogu ili zadnjice.
Efekti Radiotalasnog liftinga: koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija, drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka), veoma zadovoljavajući efekat kod opuštene kože čitavog tela, prvenstveno stomaka, unutrašnje strane nadlaktica i butina, normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni), znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata, efikasno se uklanja celulit, radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje, zateže se opuštena koža kompletnog tela.

HIRURŠKI LIFTING

Face lifting je operativna tehnika, koja se često kombinuje sa korekcijom očnih kapaka, liposkulpturom lica ili površnim pilingom uz pomoć dermoabrazije, lasera ili hemijskih sredstava.
Ako se radi parcijalni lifting lica, što je najčešći slučaj, operativni zahvat se primenjuje na pojedinim regijama lica, kojima je klijent najmanje zadovoljan. U tom kontekstu se mogu razlikovati sledeće hirurške lifting intervencije: operacija očnih kapaka, liposukcija vrata, lipofiling lica, korekcija bora (Botox), čeoni lifting, konturiranje lica implantatima, anti-aging lica (kombinuje hijaluron sa ubrizgavanjem masnih ćelija i Botox-a).
Kod hirurškog liftinga, operativnim zahvatom se podižu mišići lica, uklanja višak kože i uklanjaju jače bore na licu. Trajnost face-liftinga zavisi od operativne tehnike, kao i individualnih osobina pacijenta (starost i kvalitet kože i potkožnog tkiva). Operacija se izvodi u kombinovanoj interventskoj i lokalnoj anesteziji. Oporavak nakon intervencije ide od 1-2 dana (tada se uklanjanju zavoji i dren), a konci se skidaju nakon 7-10 dana. Retke komplikacije mogu biti otoci i krvni podlivi (i do preko mesec dana), prolazni osećaj utrnulosti kože lica, povreda grana ličnog (facijalnog) živca ili pojava hipertrofičnih ožiljaka iza uha i na vratu.

ZAKLJUČAK

Radiotalasni lifting je neinvazivan, bezbolan tretman podmlađivanja lica ili tela, kojeg je moguće raditi sve dotle dok organizam prirodno proizvodi kolagen. Osnovna prednost primene Radiotalasnog liftinga u odnosu na hirurški lifting, kao anti-aging tretmani lica i vrata, je ta što se RF-LIFTING-om tretira čitavo lice i vrat i efekti su vidljivi u svim predelima lica i vrata odjednom, a ne parcijalno, kao kod hirurškog liftinga. Kod korišćenja usluge Radiotalasni lifting, u okviru tretmana, Vama se tretira kompletno lice i vrat tj. sledeći delovi: predeo čela, prede oko očiju i kapci, nazolabijalne bore (bore između nosa i uglova usana), spuštani uglovi usana, opušteni, viseći obrazi (koji stvaraju tužan izraz lica), podbradak i kompletan vrat. Posle serije tretmana (od 5-10, što je individualno) Vaše lice je u celosti podmlađeno i ima svež, mladalački izgled.
Za razliku od Radiotalasnog liftinga, kao anti-aging metoda, hirurški lifting je invazivan, bolan (neophodna anestezija), sa pratećim neželjenim efektima (podlivi, otoci, skriveni ožiljci) i radi se parcijalno, a cena je neuporedivo veće u odnosu na cenu RF-LIFTING-a. Kod hirurškog liftinga efekti su vidljivi samo u delovima koji su sečeni (npr. kapci, čelo), dok ostatak lica ostaje i dalje „star“, čime je lice upadljivije „mlađe“ u pojedinim delovima, dok ostatak lica deluje neharmonično, a celo lice neprirodno – parcijalan zahvat je očigledan. Hirurški lifting nije moguće raditi kod pojedinih delova tela, kao što je vrat, tako da on uvek ostaje kao deo tela koji Vas odaje po pitanju godina, ma koliko Vam oči, obrazi, jagodice bili zategnuti. Kod hirurškog liftinga uvek ostaje otvorena mogućnost da ne budete zadovoljni učinjenim, jer se „veštački“ stvara efekat Vašeg mladog lica, dok kod RF - LIFTING-a lice samo, pod dejstvom radiotalasa, regeneriše kolagen i vraća se izgled lica koji je vaš prirodan. Efekat hirurškog liftinga zavisi od veštine i stručnosti hirurga, što je dodatna prepreka.

Vratite mladalački izgled kompletnom licu bezbolno, prirodno, bez neželjenih efekata i bez hirurških intervencija.
Zakažite Vaš tretman Radiotalasni lifting u Vita Elos-u!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više