fbpx

Radiotalasni lifting u našem Kabinetu – efekti i cene tretmana

Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen olovkom – postupak i cena tretmana
13. mart 2020.
Zatezanje opuštene kože nadlaktica
Ultrazvučni SMAS lifting nadlaktice
18. mart 2020.
Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen olovkom – postupak i cena tretmana
13. mart 2020.
Zatezanje opuštene kože nadlaktica
Ultrazvučni SMAS lifting nadlaktice
18. mart 2020.
Prikaži sve

Radiotalasni lifting u našem Kabinetu – efekti i cene tretmana

Radiotalasni ligting

RADIOTALASNI LIFTING – PRE I POSLE TRETMANA

Radiotalasni lifting prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože i kože bez volumena, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Ceo princip tretmana Radiotalasni lifting lica se bazira na selektivnom, dubokom zagrevanju tkiva, što podstiče kontrakciju kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina i nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i mladalačkom izgledu.
Karakteristike lica pre tretmana Radiotalasni lifting lica, koje upućuju na neophodnost tretmana Radiotalasni lifting: pojava bore i prvih znakova starenja, slaba i opuštena koža lica, opuštena kože na licu i vratu, dekolteu, pojava spuštenih kapaka, kesica oko očiju, bora na čelu i licu, pojava kesastih obraza, nazolabijalnih bora, prisutno „fotostarenje“ kože, zbog pojačanog dejstva i izloženosti Suncu, ako se želi efekat liftinga bez hirurškog zahvata, preventivno sprečavanja gubitka elastina i kolagena u koži, prisutna dehidratacija kože, smanjen turgor kože.
Lice nakon serije tretmana Radiotalasni lifting lica: koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija, Radiotalasni lifting drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka), Radiotalasni lifting normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni), znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata, radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje.

CENA TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi izuzetnu povoljnost kada se radi o tretmanu Radiotalasni lifting. Reč je o paket usluzi, koja podrazumeva, kao povoljnost za sve naše klijente, da po ceni 1 zone koja se tretira tretmanom Radiotalasni lifting, imate tretman po istoj ceni za 2 zone.
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 1 ZONU - RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 2 ZONE - RSD 2.000,00
Ova paket usluga za Radiotalasni lifting znači da umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica možete po istoj ceni uraditi i zonu lica i zonu vrata. Na ovaj način smo izašli u susret svim našim klijentima koji se odluče za ovaj tretman, jer je ovakva kombinacija (lice i vrat) vezana i uobičajeno je da se tretman Radiotalasni lifting radi zajedno, kako bi se postigli ujednačeni rezultati tretmana Radiotalasni lifting lica i vrata.

Uklonite ili ublažite postojeće znake starenja pomoću tretmana Radiotalasni lifting po veoma pristupačnim cenama ove usluge!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više