fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting nadlaktice

Radiotalasni ligting
Radiotalasni lifting u našem Kabinetu – efekti i cene tretmana
16. mart 2020.
Uklanjanje nazolabijalnih bora
Uklanjanje bora – široka ponuda različitih tretmana za rešavanje ovog problema
20. mart 2020.
Radiotalasni ligting
Radiotalasni lifting u našem Kabinetu – efekti i cene tretmana
16. mart 2020.
Uklanjanje nazolabijalnih bora
Uklanjanje bora – široka ponuda različitih tretmana za rešavanje ovog problema
20. mart 2020.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting nadlaktice

Zatezanje opuštene kože nadlaktica

ZAŠTO DOLAZI DO OPUŠTANJA KOŽE NADLAKTICE

Starenjem, koža gubi elastičnost i postaje opuštena. Prirodna regeneracija kolagena se usporava i javljaju se estetski problemi, među kojima je i opuštena koža nadlaktice.
Nadlaktice i mlohava koža ovog dela ruku su jedne od promena nastale usled prirodnog procesa starenja, koje pogađaju veliki broj žena. I pored vežbanja i skladno oblikovanog tela, nadlaktice često ostanu “viseće”.
Opuštena koža nadlaktica se najčešće javlja iz sledećih razloga:
- gubitak tonusa kože i mišića,
- smanjena proizvodnja kolagenih vlakana usled starenja,
- gubitka kilograma,
- nemogućnost željenog nivoa zatezanja kože vežbanjem,
- genetski faktori.

EFIKASNO ZATEZANJE OPUŠTENE KOŽE NADLAKTICA ULTRAZVUČNIM SMAS LIFTINGOM

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je moguće uspešno rešiti problem opuštene, viseće, mlohave kože nadlaktica tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting nadlaktice. To je nehirurška metoda zatezanja kože, bez nuspojava, ožiljaka i neželjenog dejstva na okolna tkiva primenom najsavremenije aparature – 3D HIFU tehnologije.
Parametre za tretman opuštene kože nadlaktica primenjujemo u skladu sa stanjem pacijenta i obimom problema koji se rešava, uz korišćenje odgovarajućih kertridža, prilagođenih strukturi kože nadlaktica. Sve vreme tretmana stručno lice prati na monitoru 3D HIFU aparata tok procedure i reakciju pacijenta na ultrazvučni lifting nadlaktica i prilagođava se trenutnom stanju pacijenta. Sam postupak traje oko 30 min i nakon njega pacijent nema nikakvih ograničenja u smislu dalje, uobičajene nege tretirane regije.
Rezultati tretmana Ultrazvučni SMAS lifting kože nadlaktica se javljaju postepeno, kako koren i grane kolagena počinju da se obnavljaju i vraćajući koži elastičnost. Opuštenost kože nestaje i ona postaje sve zategnutija i čvršća, a maksimalni rezultati su vidljiv nakon 6 meseci od tretmani Ultrazvučni SMAS lifting kože nadlaktica, zbog prirodnog vremenskog toka regeneracije kolagena. Efekti tretmana, koji se radi samo jednom, su dugoročni - od 1,5 do 3 godine.

Iskoristite najsavremeniju uslugu iz oblasti ultrazvučnog liftinga za regiju nadlaktica – pobedite starenje na prirodan način!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više