fbpx

Pun efekat Ultrazvučnog SMAS lifting-a uslovljen prirodnim procesom regeneracije kolagena

Laserski karbonski piling – multifunkcionalni tretman lica
21. mart 2022.
O kabinetu Vita Elos – usluge koje nudimo iz domena aparatne kozmetike
25. mart 2022.
Laserski karbonski piling – multifunkcionalni tretman lica
21. mart 2022.
O kabinetu Vita Elos – usluge koje nudimo iz domena aparatne kozmetike
25. mart 2022.
Prikaži sve

Pun efekat Ultrazvučnog SMAS lifting-a uslovljen prirodnim procesom regeneracije kolagena

Kolagen

TRAJANJE PROCES PRIRODNOG OBNAVLJANJA KOLAGENA

Kolagen, zadužen za mladalački izgled bez bora, raste do 21. godine, a elastin do 14. godine života. Nakon 21. godine počinje proces starenja i potrebna je stimulacija rasta kolagena. Posle 35 godine počinje i proces postepenog gubitka kolagena, što se odražava pojavom prvih većih i uočljivijih bora.
Priroda funkcionisanja ljudskog organizma je takva da ovaj proces rasta i obnavljanja kolagena prirodnim putem ne može da se odvija u kratkom vremenskom periodu, već postepeno. Za potpuni prirodni rast i korena i grana kolagena, potrebno je do 6 meseci. U tom vremenskom periodu kolagen u najdubljim slojevima kože počinju da se regenerišu. Kako se postupak regeneracije nastavlja tj. širi se na grane kolagen vlakana, dolazi i do plićih slojeva kože, tako da je čitavo kožno tkivo podmlađeno, zategnuto i promenjena je fizionomija lica – dolazi do zatezanja lica i smanjenja i nestajanja bora.

POSTIZANJE PUNOG EFEKTA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING – DO 6 MESECI

Ultrazvučni SMAS lifting je ultrazvučna, kozmetička procedura za lifting lica i tela, jedina koja koristi ultrazvučno slikanje, što omogućava onima koji rade tretman da vide slojeve tkiva ciljanih tokom tretmana, a koji sadrže kolagen. Ovo osigurava da je ultrazvučna energija duboko fokusirana baš tamo gde je najpotrebnija – lice, vrat, dekolte, nadlaktice, butine, zadnjica. Ultrazvučna energija se „sakuplja“ na određenoj dubini. Dubina na kojoj se deluje na kolagen je različita za različite regije, što zavisi od SMAS sloja tretirane regije i dubine na kojoj se grane kolagena u njoj nalaze. Ultrazvučni zraci se fokusiraju u željene tačke, deluju direktno na kolagen i već nakon samog tretmana proces stvaranja kolagena je otpočeo.
Posle procesa stimulacije toplotom (ultrazvukom), kolagen ponovo počinje da raste. Kako je za ljudski organizam karakteristično prirodno postepeno obnavljanje i rast kolagena (oko 6 meseci), rezultati tretmana su vidljivi postepeno – obnovljene grane kolagena u najdubljim slojevima kože počinju da utiču na dubinsko zatezanje kože i na poboljšavanje metaboličkih, unutrašnjih procesa.
Istovremeno, rezultati tretmana su svakako vidljivi i pre 6 meseci, ali pun efekat je najčešće u pomenutom periodu (govoreći o najvećem broju pacijenata). Na ovaj način terapija ujedno obezbeđuje i dugoročni efekti nehirurškog SMAS liftinga – od 1,5 do 3 godine.
Napominjemo da se radi samo 1 tretman u periodu od 1,5 godine, koji se preporučuje licima starijim od 35 godina. Ultrazvučni SMAS lifting je tretman podmlađivanja koji može da se radi tokom cele godine.

Postepene promene vašeg lica, uz vraćanje mladolikog izgleda za samo 6 meseci na rok od 3 godine samo jednim tretmanom!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više