fbpx

Postupak tretmana Laserska trajna epilacija

SMAS lifting
Efikasno i prirodno zatezanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu
February 5, 2020
Plasma Pen tretman – Uklanjanje bora, strija i uklanjanje ožiljaka
February 10, 2020
Prikaži sve

Postupak tretmana Laserska trajna epilacija

Trajna epilacija

TOK TRETMANA LASERSKA TRAJNA EPILACIJA

Laserska trajna epilacija je jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka.
Laserska trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću laserskog snopa odgovarajuće talasne dužine, koja se izvodi nemačkim Diod 808 laserom, laserom najnovije generacije (Germany bars) sa pojačanim sistemom hlađenja. Velike dimenzije manipulatora (27x15 mm) ovog lasera, koji se koristi za tretman Laserska trajna epilacija, omogućavaju brz i komforan tretman, kojim se uklanjanju čak i svetle dlačice. Jedino ograničenje tretmana Laserska trajna epilacija je nemogućnost uklanjanja sedih dlaka tj. onih dlaka koje ne sadrže pigment.
Tretman Laserska trajna epilacija je praćen blagim peckanjem na koži, ali ne spada u bolne tretmane. Tokom tretmana Laserska trajna epilacija koncentrisani snopovi svetlosti su usmereni na folikul dlake koja se tretira tokom postupka Laserska trajna epilacija. Pigmenti apsorbuju ovu energiju i razbijaju je. Oštećeni folikul dlake će imati znatno sporiji rast nakon tretmana Laserska trajna epilacija. Laser ne oštećuju okolne ćelije kože, jer je energija "impulsna" (vrlo kratka i usmerena na malu oblast) i podešava se na frekvenciju koja se apsorbuje samo u pigmentisanim ćelijama. Svakim sledećim tretmanom Laserska trajna epilacija se ovo oštećenje povećava, te posle 6-8 tretmana Laserska trajna epilacija (u intervalima koje naš lekar odredi) dolazi do trajnog izostanka rasta dlake. Kod muškaraca najmanji broj tretmana Laserska trajna epilacija je 10 (zbog razlike između ženskog i muškog organizma).

PRIPREMA ZA TRETMAN LASERSKA TRAJNA EPILACIJA

Pre nego krenete u proceduru trajnog uklanjanja tretmanom Laserska trajna epilacija, neophodno je da se pripremite za tretman na pravilan način. Naša preporuka je da nas blagovremeno kontaktirate i dobijete sve potrebne informacije.
Osnovni elementi pripreme za tretman Laserska trajna epilacija obuhvataju sledeće: izbegavanje sunčanja i korišćenja preparata za samopotamnjivanje najmanje mesec dana pre tretmana Laserska trajna epilacija, izbegavanje svih metoda uklanjanja dlaka voska, paste, aparati za epilaciju, pene, šećer) u periodu od 4 nedelje pre tretmana Laserska trajna epilacija, dlake nije dozvoljeno izbeljivati (laser prepoznaje samo dlake sa pigmentom), nega osetljive kože je naročito važna pre tretmana Laserska trajna epilacija, sanirati sve promene na koži pre tretmana, obavestiti naš tim stručnjaka o svim aktuelnim promenama vaših lekova četiri nedelje pre zakazanog tretmana laserska trajna epilacija, pre tretmana Laserska trajna epilacija neophodno je da se dlake obriju na način na koji je upućeno tokom konsultacija u Vita Elos-u.

Oslobodite se neželjenih dlačica na siguran i jednostavan način, provereno uspešan tretmanom Lagerska trajna epilacija!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više