fbpx

Efikasno i prirodno zatezanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu

Radiotalasni lifting
Šta je Radiotalasni lifting lica
3. februar 2020.
Trajna epilacija
Postupak tretmana Laserska trajna epilacija
7. februar 2020.
Radiotalasni lifting
Šta je Radiotalasni lifting lica
3. februar 2020.
Trajna epilacija
Postupak tretmana Laserska trajna epilacija
7. februar 2020.
Prikaži sve

Efikasno i prirodno zatezanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu

SMAS lifting

PREDNOSTI TRETMANA ZATEZANJA BORA VISOKO FOKUSIRANIM ULTRAZVUKOM

Postupak nehirurškog SMAS liftinga kod zatezanja bora je gotovo bezbolan (osetljiv je tretman u smislu blagog peckanja, ali koje može da se izdrži bez anestezije) i potpuno bezbedan. Nema sečenja, niti bilo kog drugog oblika invazivne intervencije na tretiranoj regiji. Koža ne biva oštećena dejstvom ultrazvuka, ne postoji opasnost od infektivnih komplikacija.
Maksimalni efekti zatezanja bora ovom metodom su vidljivi nakon 6 meseci od tretmani zatezanja bora ultrazvukom i dugoročni su (između 1,5 i 3 godine, računajući od trenutka dostignutog maksimalnog efekta nakon 6 meseci od tretmana). Pored zatezanja bora, Ultrazvučni SMAS lifting uspešno rešava probleme kvaliteta kože uz smanjenje sloja potkožnog masnog tkiva.
Ultrazvučni SMAS lifting lica (zatezanja bora) je tretman nikako ne može dovesti do asimetrije lica, jer se sve vreme postupak prati na monitoru 3D HIFU ultrazvučnog aparata, što se može javiti kod nekih drugih invazivnih ili hirurških tretmani zatezanja bora.
Nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica (zatezanja bora) se ne javljaju podlivi i otoci, niti postoji mogućnost oštećenja krvnih sudova lica, što bi dovelo do fleka i pojave hemangioma. Ultrazvučni SMAS lifting lica (zatezanja bora) je terapija, koja za razliku od invazivnih terapija, ne povređuje kožu, nema perioda oporavka i tretman zatezanja bora lica je gotovo bez bola.
Ultrazvučni SMAS lifting lica ne podrazumeva nikakvo ubrizgavanje supstanci u telo pacijenta, već se efekat zatezanja bora postiže korišćenjem visoko fokusiranog ultrazvuka.

INDIKACIJE ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA

Proces starenja je individualan, zavisno od genetskih karakteristika, ali bez obzira na to meka tkiva lica sa godinama spuštaju na dole, gubeći svoju elastičnost usled smanjenja količine kolagena. Proces starenja ne utiče samo na kožu. I mišići sa vezivnim tkivom, koji daju izgled i mladalački okvir licu, postepeno gube svoju elastičnost takođe. Kao rezultat toga se javlja gravitacioni ptoz ili opuštanje kože, uz formiranje podočnjaka, pojavu dubokih bora oko očiju i na čelu, stvaranje "bulldog obraza", opuštanje tonusa tkiva brade, kao i pojavu nazolabijalnih bora.
Za one koji žele da dobiju efekat sličan efektu plastične hirurgije, izbegavajući sve negativne efekte operacija, Ultrazvučni SMAS lifting lica (zatezanje bora) je neinvazivno rešenje uz primenu savremene 3D HIFU tehnologije, koji je razvio metodu ultrazvučnog podizanja kože lica, vrata i dekoltea.
Ultrazvučni lifting je namenjen dvema grupama klijenata:
- onima koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata,
- onima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom.

Idealno rešenje nehirurškog zatezanja bora jednim tretmanom po pristupačnim cenama samo u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više