fbpx

Počnite sa tretmanom Trajna epilacija na vreme i spremni dočekajte leto!

Puder obrve
Puder obrve -Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows”
24. oktobar 2016.
Trajna šminka
Trajna šminka – popust u toku
2. novembar 2016.
Puder obrve
Puder obrve -Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows”
24. oktobar 2016.
Trajna šminka
Trajna šminka – popust u toku
2. novembar 2016.
Prikaži sve

Počnite sa tretmanom Trajna epilacija na vreme i spremni dočekajte leto!

Trajna epilacija 808 Diod laserom

TRAJNA EPILACIJA - IDEALNO REŠENJE ZA NEŽELJENE DLAČICE

Trajna epilacija je metod uklanjanja dlačica, koji obezbeđuje trajne rezultate. Trajna epilacija je jedna od najpopularnijih i najdostupnijih metoda trajnog uklanjanja malja bez propratnih neželjenih efekata. Trajna epilacija je potpuno komforna, bezbedna, brza i daleko najbolja metoda za trajno rešavanje neželjenih dlačica na licu i telu, kako kod žena tako i kod muškaraca. Tretman je veoma jednostavan i brz i smatra se najefikasnijim u svetu.
U VITA ELOS-u Trajna epilacija može da se radi na dva načina: pomoću Diod 808 lasera (energija lasera) ili Elos-om (zajedno koristi dve energije – svetlosnu i radiotalasnu). Koji način usluge Trajna epilacija će biti primenjen zavisi od želje klijenta, ali i saveta lekara u našem Kabinetu.

BROJ TRETMANA TRAJNE EPILACIJE I RAZMACI IZMEĐU TRETMANA

Trajna epilacija nije postupak uklanjanja neželjenih dlaka odjednom (kao što to nude uobičajene depilacije sa kratkotrajnim efektima), već zahteva određeno vreme i određen broj tretmana. To je ujedno i osnovni razlog zašto je neophodno početi sa trajnom epilacijom željene regije u pravo vreme – kako bi u pravom trenutku imali željene rezultate!
Trajnu epilaciju na istoj regiji je neophodno ponoviti u određenim vremenskim razmacima, zbog različitih faza rasta dlake. Ukupan broj tretmana trajne epilacije zavisi od pigmenta dlake, njihove gustine i jačine, i hormonskog statusa klijenta.
Obično je potrebno oko 10 tretmana za bilo koju regiju i bilo koju tehniku. Broj tretmana može da varira zavisno od boje, debljine, perioda rasta i procenata dlaka u aktivnoj fazi rasta u regiji tretmana. Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamne, jake dlake i svetlu kožu, hormonski balans i pozitivan genski status. Dlake koje nije moguće uklanjati su sede dlake tj. dlake koje u sebi ne sadrže pigment. Razmak između tretmana je od mesec dana do tri meseca i određuje se zavisno od procene našeg stručnog lica nakon prethodnog tretmana.
Za trajnu epilaciju je potrebno da dlaka bude dužine između 1-2 mm. Nakon mesec dana od prvog tretmana, ponavljaju se 3 tretmana Trajne epilacije na prvobitno tretiranoj regiji. Zatim se pravi pauza od 1,5 - 2 meseca, te se tretman ponavlja ponovo u setu od 3 tretmana. Sledi još jedna pauza od 2-3 meseca, nakon koje se radi poslednjih 3-5 tretmana Trajne epilacije. Ova dinamika uklanjanja neželjenih dlačica je neophodna zbog faza rasta dlaka - kada dlake koje su se „uspavale“ dovoljno porastu i sinhronizuje se njihov rasta sa dlakama koje su ostale i nisu još uvek otpale. Kada se to desi, tada je pravo vreme za ponovni tretman Trajne epilacije.
Tretman Trajne epilacije može da se radi tokom cele godine, ali idealno vreme za tretmane trajne epilacije je upravo sada, ukoliko želite da leto dočekate bez dlačica!
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više