fbpx

Plasma Pen tretmani koji se rade u kabinetu Vita Elos

Laserska trajna epilacija – važne informacije o tretmanu i efektima
23. jul 2021.
3D HIFU
Nehirurško podmlađivanje lica i tela samo jednim ultrazvučnim tretmanom
27. jul 2021.
Laserska trajna epilacija – važne informacije o tretmanu i efektima
23. jul 2021.
3D HIFU
Nehirurško podmlađivanje lica i tela samo jednim ultrazvučnim tretmanom
27. jul 2021.
Prikaži sve

Plasma Pen tretmani koji se rade u kabinetu Vita Elos

PLASMA PEN TEHNOLOGIJA

Plasma Pen tehnologija je:
• najsavremeniji plazma uređaj, koji se koristi za zatezanje kapaka, uklanjanje bora, strija i uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem,
• usklađena sa zdravstvenim standardima kozmetologije i dermatologije, klinički je testirana i odobrena za upotrebu,
• tehnologija sa najefikasnijom i visoko pouzdanom isporukom plazme, koja je trenutno dostupna u svetu kozmetologije,
• zasnovana na dejstvu jonizujućeg gasa, koji se pretvara u stanje plazme,
• tehnologija koja ima ultra-finu sondu za brze i izuzetno precizne Plasma Pen tretmane i na teško dostupnim regijama lica ili tela,
• tehnologija koja omogućava da se jonizuje gas u vazduhu, kako bi se stvorio u mali električni luk u vidu munjevitog električnog impulsa, kojim se kroz iglu (igla je na udaljenosti od 1 do 2 mm od tretirane regije, ne dodiruje kožu) tretira epidermis regije sa estetskim problemom,
• tehnologija koja omogućava postizanje maksimalnih efekata kod svih Plasma Pen tretmana sa nultim neuspesima ili problemima greške.
Plasma Pen tehnologija stvara najfinije plazma zrake, koji utiču na proizvodnju kolagena i zatezanje tkiva pod strogo i vrlo precizno kontrolisanim uslovima. Dejstvom Plasma Pen iglice stvara se na površini kože mikro-opekotina, što podstiče stvaranje novih ćelija i obnavljanje kože. Kontakt Plasma Pen-a sa kožom je isključen i tkiva u blizini tačke izloženosti nisu oštećena.

VRSTE PLASMA PEN TRETMANA

Plasma Pen tretmani, koje nudi Kabinet su:
1. Nehirurška blefaroplastika,
2. Uklanjane bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom.
Nehirurška blefaroplastika omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije. Nehirurška blefaroplastika se radi ukoliko su prisutni sledeći estetski problemi: opuštena koža gornjih kapaka i ptoz gornjeg kapka, prisutni tamni krugovi i kesice ispod očiju, labava, neelastična koža donjih kapaka, male i duboke bore oko očiju, opuštena koža kompletne očne regije.
Tretman Uklanjanje bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom je nehirurški metod, namenjen uklanjanju bora, strija i ožiljaka sa svih delova lica i tela. Uklanjanje bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom se obavlja ukoliko klijent žali da eliminiše ili smanji: male, srednje ili duboke bore na licu i telu (vrat, dekolte), opuštenu i neelastičnu kožu tela, manje ožiljke (ne keloidne) na licu i telu, duboke ožiljke (na primer nakon boginja), ožiljke koji nastaju kao posledica problema sa aknama, strije sa bokova, stomaka, nogu, nabori i bore oko ušiju.
Plasma Pen tretmani, koji se rade u Vita Elos-u, je moguće ponavljati nakon 3 meseca, kada se završi proces regeneracije kože tretirane regije. Broj potrebnih Plasma Pen tretmana je individualan i određuje se prilikom prve posete Kabinetu, nakon pregleda lekara.

Oslobodite se bora, strija i ožiljaka Plasma Pen tretmanima u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više