fbpx

Oslobodite se keratoza tretmanom nehirurško Uklanjanje keratoza laserom

Ultrazvučna kavitacija
Sve o tretmanu Ultrazvučna kavitacija
27. oktobar 2023.
Kakva ishrana može da utiče na rezultat tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
1. novembar 2023.
Ultrazvučna kavitacija
Sve o tretmanu Ultrazvučna kavitacija
27. oktobar 2023.
Kakva ishrana može da utiče na rezultat tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
1. novembar 2023.
Prikaži sve

Oslobodite se keratoza tretmanom nehirurško Uklanjanje keratoza laserom

DEPIGMENTACIJA LASEROM KAO TRETMAN U OKVIR KOG SE RADI NEHIRURŠKO, LASERSKO UKLANJANJE KERATOZA

Pigmentne promene na koži nastale usled genetskih, starosnih ili spoljnih faktora se uspešno tretiraju u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Depigmentacija laserom u Kabinetu obuhvata sledeće: uklanjanje fleka, papiloma, keratoza i angioma.
Keratoze na koži, kao izrasline na koži, su veoma česte, ali je najčešće reč o bezazlenim promenama. Broj i raspored keratoza (izraslina) po telu variraju od osobe do osobe. Keratoze su obično svetlo do tamno braon, pa čak i crne pločaste tvorevine na koži od nekoliko milimetra, pa do 2 i 3 cm, pojedinačne ili slivene jedna na drugu. One mogu biti seboroične i aktinične. Mogu se javiti kao pojedinačne na otvorenim regijama (stomak, leđa, pa i butine) i tada im je površina gruba i hrapava. Seboroična keratoza (zone gde se puno znoji) su najčešće tamnije boje, glatke i somataste površine i najčešće javljaju na grudnom košu i leđima, mada se viđaju i na kosmatom delu glave, licu, vratu, ređe i drugde na telu. Smatra se da keratoze na koži izazivaju sunčevi zraci, ali tačni uzroci još uvek nisu poznati. Češće se viđaju i brojnije su kod starijih osoba.
Kako bi se izbegao hirurški zahvat i sve neželjene nuspojave, u Kabinetu se uspešno rešava problem neželjenih keratoza tretmanom nehirurško Uklanjanje keratoza laserom u okviru usluge Depigmentacija laserom.

POSTUPAK TRETMANA UKLANJANJE KERATOZA LASEROM

Pre početka tretmana Uklanjanje keratoza se vrši lekarski pregled u Kabinetu od strane lekara Kabineta. Lekar procenjuje prisutnost pigmenta odnosno same keratoze, sve njene elemente i preporučuje najbolji način uklanjanja keratoza, zavisno od stanja prisutnog problema i zdravstvenog stanja pacijenta.
Tretman Uklanjanje keratoza omogućava gotovo apsolutnu uspešnost zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi za tretman. Suština rada Nd:YAG lasera kod tretmana Uklanjanje keratoza je „prepoznavanje“ neželjenog pigmenta u koži i delovanje samo na njega, da bi se neželjeni pigment (keratoza) uništio. Tretman Uklanjanje keratoza Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od vrste promene na koži. Broj potrebnih tretmana Uklanjanje keratoza je individualan. Za manje keratoze potrebno je najčešće od 1 do 3 tretmana Uklanjanje keratoza. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje keratoza, uobičajeno je da prođe period od 4 do 6 nedelja, kako bi se tretirana regija regenerisala. Svaki tretman Uklanjanje keratoza u našem Kabinetu se obavlja u strogo sterilnim uslovima uz nadzor lekara.
Nakon tretmana Uklanjanje keratoza nekoliko dana treba se pridržavati sledećih pravila:
• nanošenje adekvatnih krema na tretiranoj regiji, koje omogućavaju brže perutanje i regenerisanje kože,
• strogo poštovanje pravila ne uklanjanja krastica sa tretiranog mesta nakon tretmana Uklanjanje keratoza,
• izbegavanje pranja tretirane regije vrućom vodom, zbog smanjenja iritacije,
• izbegavanje izlaganja toploti (Sunce, sauna, parno kupatilo) nakon tretmana Uklanjanje keratoza,
• pranje tretirane regije bez upotrebe sunđera i sapuna,
• neophodna UV zaštita kože tretirane regije tokom perioda od tri meseca od tretmana Uklanjanje keratoza.

Rešavanje problema keratoza u našem Kabinetu tretmanom nehirurško Uklanjanje keratoza laserom!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više