fbpx

Nehirurški lifting lica i tela u Vita Elos-u

Nd:YAG Laser
Primena lasera u aparatnoj kozmetici
19. februar 2018.
VITA ELOS
Razlozi zbog kojih treba da nas posetite i ukažete nam svoje poverenje
23. februar 2018.
Nd:YAG Laser
Primena lasera u aparatnoj kozmetici
19. februar 2018.
VITA ELOS
Razlozi zbog kojih treba da nas posetite i ukažete nam svoje poverenje
23. februar 2018.
Prikaži sve

Nehirurški lifting lica i tela u Vita Elos-u

Lifting lica - Vita Elos

POSTUPAK ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING – NAJSAVREMENIJI PRIRODAN POSTUPAK ZATEZANJA KOŽE

Postupak Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška tehnika podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka, kojim se direktno deluje na dublje slojeve kože, stimulišući stvaranje prirodnog kolagena i elastina u tretiranim regijama. Ultrazvučni SMAS lifting je odlična alternativa hirurškom face lifting-u, posebno za one koji nisu spremni za operaciju ili za pacijente koji žele da poboljšaju efekte kozmetičke hirurgije.
Ultrazvučni lifting je namenjen dvema grupama klijenata:
- onima koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata,
- onima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom.
Ultrazvučnim SMAS liftingom se usmerava ultrazvučna energija duboko ispod kože na optimalnoj temperaturi za regeneraciju kolagena. U lečenju se javlja prirodni proces, poznat kao neokolageneza – proizvodnja svežeg, novog kolagena. Ultrazvučni SMAS lifting ne uključuje kreme, punila ili toksine, već se oslanja samo na proces prirodnog stvaranja kolagena sopstvenog tela i daje zapažene rezultate.
Nakon Ultrazvučnog SMAS liftinga, vide se početni efekti, ali konačni rezultati će se videti tokom 3-6 meseci nakon terapije, jer telo prirodno regeneriše kolagen. Pošto procedura stimuliše sopstvenu proizvodnju kolagena, koliko dugo traju rezultati zaista zavisi od osobe do osobe. Tretman stvara novi kolagen iznutra, ali vaš prirodni proces starenja će diktirati koliko dugo to pretvara u vidljive rezultate spolja. Uobičajeni vremenski period trajanja rezultata je od 1,5-3 godine.

KAKO DELUJE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING NA VAŠ IZGLED

Kao rezultat postupka Ultrazvučni SMAS lifting, javljaju se dva osnovna efekta:
- veliki broj akupresure dovodi do značajnog smanjenja oblasti fascije i podiže tkivo lica (tretirane regije),
- kao odgovor na denaturaciju vezivnog tkiva starih vlakana kolagena, javlja se značajna aktivacija metaboličkih procesa, koji podmlađuju tkivo lica (tretirane regije).
Pored stimulacije obnavljanja prirodnog kolagena, efekti su i:
- maksimalni efekti zategnutosti kože nakon 6 meseci od tretmana i nestajanje dubokih bora na koži,
- prirodan i dugoročan face lifting (između 1,5 -3 godine, računajući od trenutka dostignutog maksimalnog efekta nakon 6 meseci od tretmana),
- zategnuta koža na obrazima, podignuti uglovi usana,
- značajno zatezanje kože podbratka,
- smanjenje i /ili nestanak nazolabijalnih bora,
- zatezanje očnih kapaka, podignuti uglovi očiju,
- značajno poboljšanje izgleda (tonusa i bora) prednje površine vrata,
- značajno zategnuti i podignuti obrazi,
- drastično smanjenje opuštenosti tkiva kože tela (stomaka, ruku, unutrašnji ili spoljašnji deo butina, zadnjica).

Uverite se u efekte Ultrazvučni SMAS lifting i vratite svoj mladalački izgled kako lica, tako i tela! Zakažite svoj termin za Ultrazvučni SMAS lifting terapiju u Vita Elos-u!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više