fbpx

Nazolabijalne bore – efikasno i prirodno uklanjanje tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica

Trajna epilacija ELOS-om
Kako trajna epilacija uklanja neželjene dlake
7. jul 2017.
Laserski karbonski (ugljenikov) piling
Laserski karbonski piling – tretman koji se radi tokom cele godine
11. jul 2017.
Trajna epilacija ELOS-om
Kako trajna epilacija uklanja neželjene dlake
7. jul 2017.
Laserski karbonski (ugljenikov) piling
Laserski karbonski piling – tretman koji se radi tokom cele godine
11. jul 2017.
Prikaži sve

Nazolabijalne bore – efikasno i prirodno uklanjanje tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica

Uklanjanje nazolabijalnih bora

NAZOLABIJALNE BORE

Tokom procesa starenja, javljaju se bore. Način na koji starimo delimično zavisi od genetike. Unutrašnje starenje, u kombinaciji sa faktorima spoljašnje sredine i načina života, su takođe od uticaja na brzinu procesa starenja i funkciju kože. Najvidljiviji znaci starenja su fine linije i bore po licu, gubitak volumena i gubitak elastičnosti kože, kao i njena smanjena blistavost.
Činjenica je da je naša priroda takva da se s vremenom mišići i elastičnost kože opuštaju, gube volumen i elastičnost i masno tkivo, što za rezultat ima pojavu bora. Bore koje se javljaju od nosa do usta su vrsta bora koja se najteže uklanja i nazivaju se nazolabijalne bore. Njihovo javljanje može biti povezana sa gubitkom volumena kože, jer im je uzrok i opuštanje kože. Opuštanje kože se javlja usled broja ćelija koje nam pružaju volumen. Gubitak volumena u ovom predelu je veoma čest i menja strukturu i oblik celog lica. Nazolabijalne bore ne samo da su vidljive kao opuštena koža i gubitak konture lica, već mu daje i tužan izraz.
Oko područja usta nalazi se mišić kružnog oblika i on omogućava pokrete usana. Na ivicama mišića se nalazi vezivno tkivo, koje se spaja sa susednim mišićima, koji su međusobno isprepletani i povezan sa vezivnim tkivom. Zbog brojnih pokreta usta dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, pri čemu nastaju bore. Istovremeno se odvija i proces gubitka potkožnog masnog tkiva, te dolazi do spuštanja lica, jer masno tkivo podupire kožu i daje joj oslonac. To dodatno produbljuje nazolabijalne bore. Bore obično nastaju početkom 20. do 25. godine života, te se dalje s godinama povećavaju.

EFIKASNO I PRIRODNO UKLANJANJE NAZOLABIJALNIH BORA TRETMANOM ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA U VITA ELOS-u

Prve znake starenja i pojavu nazolabijalnih bora možete uspešno eliminisati ultrazvučnim SMAS liftingom te regije u našem Kabinetu Vita Elos, Novi Sad.
Postupak Ultrazvučni SMAS lifting ili duboki SMAS lifting je nehirurška tehnika podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka, kojim se direktno deluje na dublje slojeve kože, stimulišući stvaranje prirodnog kolagena i elastina u tretiranim regijama. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije (6 meseci nakon procedure). Cena procedure uklanjanja nazolabijalnih bora u našem Kabinetu je najpristupačnija u regiji – 300 EUR.

Uklonite nehirurškim putem nazolabijalne bore, oslobodite se tužnog izraza lica, podmladite se i budite ponovo zadovoljni sobom. Zakažite svoj termin ultrazvučnog SMAS liftinga!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više