fbpx

Najnovija metoda neinvazivnog podmlađivanja samo u Vita Elos-u

Kozmetika Vita Elos
Kozmetika – od ulepšavanja do nauke
22. maj 2018.
Popust trajna šminka
Trajna šminka obrva i usana u Vita Elos-u
25. maj 2018.
Kozmetika Vita Elos
Kozmetika – od ulepšavanja do nauke
22. maj 2018.
Popust trajna šminka
Trajna šminka obrva i usana u Vita Elos-u
25. maj 2018.
Prikaži sve

Najnovija metoda neinvazivnog podmlađivanja samo u Vita Elos-u

Lifting lica

NEHIRURŠKO ZATEZANJE I PODMLAĐIVANJE LICA

Nehirurški SMAS lifting je svetski priznata terapija za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem HIFU tehnologije (aparata), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože.
Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je prvi u Srbiji uveo jedan od najnovijih, ekskluzivnih za naše prostore, anti-aging tretmana baziranog na HIFU tehnologiji. Postupak Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška tehnika podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka, kojim se direktno deluje na dublje slojeve kože (SMAS slojeve), stimulišući stvaranje potpuno prirodnog kolagena i elastina u tretiranim regijama.
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica (podbradka, vrata i dekoltea) i tela (zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku). Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije (6 meseci nakon procedure).
Kontinuirano poboljšanje elastičnosti kože biće vidljivo 6 meseci nakon samo jedne 60-90 minute terapije, kada se postiže i maksimalni efekat Ultrazvučni SMAS lifting terapije.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA U SVETU

Praćenje najnovijih dostignuća je svakako jedna od primarnih stvari, kako bi se iskoristila najnovija saznanja i poboljšali efekti tretmana i usluga iz oblasti aparatne kozmetike. U toj nameri, Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je uveo jedan od najnovijih tretmana za lifting lica, baziranog na HIFU tehnologiji. Reč je o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting - duboki, ultrazvučni, nehirurški SMAS lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama. Ultrazvučni SMAS lifting je prirodan način zatezanja kože lica, koji je danas jedina alternativa hirurgiji i daleko je sigurniji metod podmlađivanja, bez rizika i neželjenih pojava.
Odobravanjem SMAS liftinga i HIFU tehnologije od strane FDA agencije Ultrazvučni SMAS lifting postupak je kvalifikovan kao bezbedan i efikasan. Kliničke studije su sprovedene na desetinama hiljada tretmana (pacijenata) širom sveta, tako da možete da zakažete svoj SMAS lifting postupak sa punim poverenjem.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela se već određeni vremenski period primenjuje u svetu, kao jedna od visoko cenjenih i efikasnih tretmana u borbi protiv starenja. Zbog svojih efekata i neinvazivnosti (efekti kao kod hirurškog liftinga, ali bez operacije), ova usluga je prilično rasprostranjena u zapadnim zemljama, ali je i vrlo skupa upravo zbog prirodnog načina na koji se podmlađuje tretirana regija. Cene tretmana za lifting celog lica ovom metodom u svetu se kreću i do 3.000 EUR.
U Vita Elos-u tretman radi tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike. Poverenje, zahvaljujući stručnosti i iskustvu Vita Elos tima, je opravdano, a vreme, kao drugi faktor uspeha tretmana, je potrebno, jer se radi o potpuno prirodnoj proceduri.

Podmladite se i zategnite lice i telo pomoću najsavremenijeg i prirodnog načina liftinga u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više