fbpx

Lifting lica i tela radiotalasima

Uklanjanje strija i ožiljaka – nega kože nakon tretmana
29. mart 2019.
Ultrazvučni SMAS lifting – nega kože nakon tretmana
2. april 2019.
Uklanjanje strija i ožiljaka – nega kože nakon tretmana
29. mart 2019.
Ultrazvučni SMAS lifting – nega kože nakon tretmana
2. april 2019.
Prikaži sve

Lifting lica i tela radiotalasima

Radiotalasni ligting

PRIMENA TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING LICA I TELA

Radiotalasi (manipulator multifunkcionalnog ELOS aparata) sa koriste za podmlađivanje i zatezanje kože lica i tela - za tretman Radiotalasni lifting. Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod tretmana Radiotalasni lifting lica i tela.
U suštini Radiotalasni lifting lica i tela je fizioterapija kojom se na potpuno prirodan i neinvazivan način podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled. Tretman Radiotalasni lifting je bezbolan i traje od 30 do 60 minuta, zavisno od tretirane regije. Nakon tretmana Radiotalasni lifting lica i tela nije potrebna dodatna nega kože.
Radiotalasni lifting se primenjuje:
- kada se pojave bore i prvi znaci starenja,
- kod opuštenosti kože na licu, vratu, dekolteu, nadlaktici, stomaku, butinama i zadnjici,
- kod pojave spuštenih kapaka, kesica oko očiju, bora na čelu i licu, kesastih obraza, nazolabijalnih bora,
- ako je prisutno „fotostarenje“ kože, zbog pojačanog dejstva i izloženosti Suncu ili solarijumu,
- ako se želi efekat liftinga bez hirurškog zahvata,
- kod preventivnog sprečavanja gubitka elastina i kolagena u koži,
- kod prisutne dehidratacije kože, smanjenog turgora kože,
- pre i posle hirurških tretmana liftinga.

PREDNOSTI NEINVAZIVNOG TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING LICA

Radiotalasni lifting je neinvazivan, bezbolan tretman podmlađivanja, koji se radi kao serija tretmana na početku pojave problema opuštenosti kože lica ili tela, a kasnije se preporučuje mesečno 1 tretman kako bi se očuvali postignuti rezultati.
Osnovna prednost primene tretmana Radiotalasni lifting lica u odnosu na hirurški lifting, kao anti-aging tretman lica je ta što se tretmanom Radiotalasni lifting tretira čitavo lice i vrat i efekti su vidljivi u svim predelima lica i vrata odjednom, a ne parcijalno, kao kod hirurškog liftinga. Kod korišćenja usluge Radiotalasni lifting, u okviru tretmana, tretira se kompletno lice i vrat: predeo čela, predeo oko očiju i kapci, nazolabijalne bore (bore između nosa i uglova usana), spuštani uglovi usana, opušteni, viseći obrazi, podbradak i kompletan vrat i dekolte. Posle serije tretmana Radiotalasni lifting (od 5-10, što je individualno) lice, vrat i dekolte su u celosti podmlađeni i imaju svež, mladalački izgled.

Vratite mladalački izgled licu i telu bezbolno, prirodno, bez neželjenih efekata i bez hirurških intervencija tretmanom Radiotalasni lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više