fbpx

Uklanjanje strija i ožiljaka – nega kože nakon tretmana

Lifting lica
Prirodno rešenje za eliminisanje znakova starenja – Ultrazvučni SMAS lifting
27. mart 2019.
Radiotalasni ligting
Lifting lica i tela radiotalasima
1. april 2019.
Lifting lica
Prirodno rešenje za eliminisanje znakova starenja – Ultrazvučni SMAS lifting
27. mart 2019.
Radiotalasni ligting
Lifting lica i tela radiotalasima
1. april 2019.
Prikaži sve

Uklanjanje strija i ožiljaka – nega kože nakon tretmana

KAKO SE VRŠI UKLANJANJE STRIJA I OŽILJAKA PLASMA PEN-om

Plasma Pen tehnologija je revolucionarna metoda za uklanjanje strija i ožiljaka sa svih delova lica i tela. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument za uklanjanje strija i ožiljaka, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana.
Plasma Pen tehnologija stvara strogo i precizno kontrolisanu povredu specifičnih kožnih ćelija u cilju podsticanja zatezanja kože, uklanjanja strija i ožiljaka i proizvodnje kolagena. Ovaj postupak sigurno i veoma uspešno uklanja ožiljke i strije i poboljšava kvalitet i izgled kože.
Uklanjanje strija i ožiljaka Plasma Pen-om se bazira na principu koagulacije plazme (jonizovan gas). Na površini kože, gde se vrši tretman Uklanjanje strija i ožiljaka, jonizujući gas se između igle i kože pacijenta pretvara u stanje plazme. Najfiniji plazma zraci deluju na mikroregije kože, uzrokujući efekat koagulacije - tretirano tkivo se komprimira i sublimira, a koža u tretiranoj zoni se obnavlja i zateže zbog povećane proizvodnje kolagena.

NEGA KOŽE NAKON TRETMANA UKLANJANJE STRIJA I OŽILJAKA

Nakon tretmana Uklanjanje strija i ožiljaka javlja se minimalno oštećenje kože, minimalni spoljni tragovi uticaja Plasma Pen-a, kratak period oporavka, visoka efikasnost procedure.
Ono što je moguće da se javi nakon Uklanjanja strija i ožiljaka Plasma Pen-om je:
- period oporavka, koji traje od 3 do 5 dana.
U ovom periodu oporavka, potrebno je kožu adekvatno negovati na uobičajen način, uz primenu Pantenol masti. Moguća je i primena antiseptika nekoliko dana nakon intervencije. Upotreba dekorativne kozmetike nije moguća 48 h nakon tretmana Uklanjanje strija i ožiljaka. Nakon tog vremena dozvoljeno je korišćenje pudera u svrhu smanjenja vidljivosti tačkastih oštećenja. Ono što je strogo zabranjeno posle tretmana Uklanjanje strija i ožiljaka je uklanjanje krastica – same otpadaju u roku od 5 do 7 dana nakon tretmana. Takođe se ne preporučuje izlaganje suncu 3 meseca nakon tretmana, te je idealno vreme za Uklanjanje strija i ožiljaka Plasma Pen-om zimski period.
Naredni tretman Uklanjanje strija i ožiljaka (ukoliko postoji potreba za tim) je moguće ponoviti za 3 meseca.

Oslobodite se strija i ožiljaka na nehirurški način uz vidljive efekte odmah nakon tretmana!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više