fbpx

Laserska trajna epilacija – idealno vreme za početak serije tretmana

Cena tretmana uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om
21. decembar 2018.
Lifting lica - Vita Elos
Iskustva pacijenata u svetu koji su radili Ultrazvučni SMAS lifting terapiju
26. decembar 2018.
Cena tretmana uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om
21. decembar 2018.
Lifting lica - Vita Elos
Iskustva pacijenata u svetu koji su radili Ultrazvučni SMAS lifting terapiju
26. decembar 2018.
Prikaži sve

Laserska trajna epilacija – idealno vreme za početak serije tretmana

Trajna epilacija 808 Diod laserom

LASERSKA TRAJNA EPILACIJA – NAJEFIKASNIJI NAČIN UKLANJANJA NEŽELJENIH DLAČICA

Laserska trajna epilacija je savremeni metod uklanjanja neželjenih dlačica, koji obezbeđuje zavidne rezultate. Nakon serije tretmana Laserska trajna epilacija, garantujemo da ste se neželjenih dlaka rešili trajno, bez ikakvih propratnih neželjenih efekata.
Laserska trajna epilacija je potpuno komforna i bezbedna metoda, koja može da se primenjuje i na licu i telu, kako kod žena tako i kod muškaraca. Tretman Laserska trajna epilacija je veoma jednostavan i brz i smatra se trenutno najefikasnijim u svetu.
U Vita Elos-u Laserska trajna epilacija se radi pomoću Diod 808 lasera, kao najkvalitetnije, klinički ispitane opreme sa manipulatorom nemačkog proizvoda (Germany bars).

ZAŠTO JE SADA IDEALNO VREME ZA POČETAK SERIJE TRETMANA LASERSKA TRAJNA EPILACIJA?

Laserska trajna epilacija nije postupak uklanjanja neželjenih dlaka odjednom, jednim tretmanom, već zahteva seriju tretmana u skladu sa fazama rasta dlaka. Laserska trajna epilacija, iz tog razloga, podrazumeva određen broj tretmana u potrebnim vremenskim razmacima, tako da proces uklanjanja neželjenih dlačica zahteva određeno vreme, te se ovaj period godine preporučuje kao idealan za početak serije tretmana Laserska trajna epilacija, kako bi spremno dočekali leto.
Tretman Laserska trajna epilacija je neophodno ponoviti u određenim vremenskim razmacima (od mesec dana do tri meseca) na istoj regiji, kako bi se tretirale sve dlake po fazama rasta na željenoj regiji. Ova dinamika uklanjanja neželjenih dlačica je uslovljena fazama rasta dlake - kada dlaka koja se „uspavala“ dovoljno poraste i sinhronizuje se njen rast sa dlakama koje su ostale i nisu još uvek otpale, tada je pravo vreme za ponovni tretman Laserska trajna epilacija.
Ukupan broj tretmana Laserska trajna epilacija zavisi od više faktora: pigmenta dlake, njihove gustine i jačine i hormonskog statusa klijenta. Obično je potrebno od 6 do 8 tretmana usluge Laserska trajna epilacija za bilo koju regiju. Broj tretmana takođe može da varira zavisno od boje, debljine, perioda rasta i procenata dlaka u aktivnoj fazi rasta u regiji tretmana. Najbolji rezultati tretmana Laserska trajna epilacija se postižu kod osoba koje imaju tamne, jake dlake svetlu kožu i hormonski balans. Jedino ograničenje tretmana Laserska trajna epilacija je nemogućnost uklanjanja sedih dlaka tj. dlaka koje u sebi ne sadrže pigment, zbog samog načina funkcionisanja lasera - lasersko zračenje se apsorbuje isključivo kroz pigment (melanin) dlake, zagreva koren dlake i uništava folikul dlake iznutra.

Idealno vreme za tretman Laserska trajna epilacija je upravo sada, ukoliko želite da leto dočekate bez neželjenih dlačica!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više