fbpx

Iskustva pacijenata u svetu koji su radili Ultrazvučni SMAS lifting terapiju

Trajna epilacija 808 Diod laserom
Laserska trajna epilacija – idealno vreme za početak serije tretmana
24 decembra, 2018
Nehirurško zatezanje kapaka
28 decembra, 2018
Prikaži sve

Iskustva pacijenata u svetu koji su radili Ultrazvučni SMAS lifting terapiju

Lifting lica - Vita Elos

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je dugo veoma popularna u svetu i dobro prihvaćena alternativa hirurškom face lifting-u. U Vita Elos-u možete uraditi nehirurški lifting lica ultrazvukom upravo pomoću Ultrazvučni SMAS lifting terapije.
U nastavku su opisana iskustva pacijenata, koji su radili ultrazvučni SMAS lifting lica.

ISKUSTVA PACIJENATA VEZANO ZA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Fig Jam: “Ovo nije lažno pozitivno iskustvo. Ja sam obična osoba, koja nije povezana sa bilo kojim kompanijama iz oblasti nehirurške kozmetike. Imam definitivno očigledne pozitivne rezultate od Ultrazvučni SMAS lifting terapije. Opet bih je uradila. Poznavao sam plastičnog hirurga više od 20 godina, verovao sam mu i on mi je preporučio Ultrazvučni SMAS lifting terapiju umesto hirurškog zatezanja lica. Rezultati nisu toliko dramatični kao kod operacije, ali su sigurno pokazali značajno poboljšanje, i to bez hirurške intervencije, bez anestezije i samo nekoliko dana oporavka.”
Ireal: “Moje iskustvo sa Ultrazvučnim SMAS liftingom je do sada bilo pozitivno. Samu terapiju sam dobro tolerisala u smislu nelagodnosti – minimalna je. Imala sam lifting vrata tj. brade. Već sam primetila poboljšanje u ovoj oblasti, samo tri nedelje nakon tretmana i očekujem više rezultata u narednim mesecima. Ponovo bih to učinila za održavanje izgleda lica i vrata, jer je to postepena rekonstrukcija sopstvenog kolagena.”
Alice: “Probala sam tretman tri puta u poslednjih pet godina i svaki put mogu videti efekat trenutnog zatezanja koji dobijate (mali, ali zapažen), ali ono što stvarno donosi poboljšanje je način na koji se kolagen u licu povećava i remodelira tokom sledećih nekoliko meseci nakon tretmana. Tretman mi pomaže na vratu, koji bi inače bio sve opušteniji s godinama. Ja sam to probala na licu i vratu, ali znam da praktičari koriste ovu tehnologiju kako bi zategli nadlaktice i kolena.”
Mellissa: “Ultrazvučni SMAS lifting je sigurna, neinvazivna ultrazvučna procedura. To nije operacija. Nije laser. Ultrazvučni SMAS lifting stimuliše proizvodnju kolagena tako što isporučuje fokusiranu ultrazvučnu energiju na osnovni sloj kože koji se obično odnosi na kozmetičku hirurgiju - bez sečenja ili poremećaja površine kože. Nakon druge nedelje od tretmana nelagodnost i otok su potpuno nestali. Četvrta nedelja od tretmana i ja više nemam nelagodnosti i definitivno mogu da vidim smanjenje mog viška kože na vratu, tik ispod vilice i brade.”
Kati Lee Gifford: “Probao sam Ultrazvučni SMAS lifting terapiju, ambulantnu proceduru koja obećava da će početi da puni kožu kolagenom i čine je svaki dan mlađom tokom šest meseci. Druge nedelje od procedure efekti Ultrazvučni SMAS lifting terapije izgledali su gotovo neverovatno, jer je moj oživljen kolagen započeo polako da se obnavlja, a ja da izgledam mlađe. Do četvrtog meseca od terapije, moji obrazi su izgledali tako da je lako moglo da mi se oduzme nekoliko godina.”

Isprobajte i Vi nehirurški SMAS lifting uverite su u njegove pozitivne efekte!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više