fbpx

Kome je namenjen Ultrazvučni SMAS lifting tretman

Radiotalasni lifting lica – pre i posle serije tretmana
14. januar 2019.
Tretman Uklanjanje trajne šminke
18. januar 2019.
Radiotalasni lifting lica – pre i posle serije tretmana
14. januar 2019.
Tretman Uklanjanje trajne šminke
18. januar 2019.
Prikaži sve

Kome je namenjen Ultrazvučni SMAS lifting tretman

ŠTA JE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).
Naziv SMAS lifting je skraćenica od Superficial Muscular Aponeurotic System (površinski mišićni aponeurotični sistem). SMAS je muskuloaponeurotički sloj, kog čine slojevi vezivnog tkiva (aponeuroses). Delovanje na ovaj, duboki sloj kože, se smatra daleko efikasnijim od drugih postupaka zatezanja kože, jer omogućava da se dobije više izraženo, efektnije i dugoročnije dejstvo postupka.
SMAS, nehirurška terapija zatezanja kože, dovodi do prirodnih rezultata, budući da telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim.

KOME JE NAMENJEN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Proces starenja je individualan, zavisno od genetskih karakteristika, ali bez obzira na to meka tkiva lica sa godinama spuštaju na dole, gubeći svoju elastičnost usled smanjenja količine kolagena. Proces starenja ne utiče samo na kožu. I mišići sa vezivnim tkivom, koji daju izgled i mladalački okvir licu, postepeno gube svoju elastičnost takođe. Kao rezultat toga se javlja gravitacioni ptoz ili opuštanje kože.
Za one koji žele da dobiju efekat sličan efektu plastične hirurgije, izbegavajući sve negativne efekte operacija, Duboki SMAS lifting je neinvazivno rešenje uz primenu savremene 3D HIFU tehnologije, koji je razvio metodu ultrazvučnog podizanja kože lica, vrata i dekoltea.
Ultrazvučni lifting je namenjen klijentima:
- onima koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata (formiranje podočnjaka, pojava dubokih bora oko očiju i na čelu, stvaranje "buldog obraza", opuštanje tonusa tkiva brade, kao i pojava nazolabijalnih bora),
- onima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom (Ultrazvučni SMAS lifting predstavlja terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože, te poboljšava teksturu i glatkoću kože uz eliminisanje opuštene kože, što produžava efekte hirurškog liftinga).
Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting može raditi u 35-oj godini.

Preduhitrite prve vidljive znake starenja i uradite Ultrazvučni SMAS nehirurški lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više