fbpx

Kako se tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting uspešno zatežu nadlaktice

Laserska trajna epilacija – faze rasta dlake
23. januar 2023.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Senčenje obrva u tehnici puder obrve
27. januar 2023.
Laserska trajna epilacija – faze rasta dlake
23. januar 2023.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Senčenje obrva u tehnici puder obrve
27. januar 2023.
Prikaži sve

Kako se tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting uspešno zatežu nadlaktice

Ultrazvučni SMAS lifting nadlaktca

OPUŠTENA KOŽA NADLAKTICA

Gubitak mišićne mase u rukama povezan sa starenjem (gubitkom kolagena), uz smanjenu fizičku aktivnost, uzrokuje da koža nadlaktice lagano počinje da visi i ruke gube svoj privlačan izgled.
Ostali razlozi opuštanja kože nadlaktica:
- gubitak tonusa kože i mišića,
- smanjena proizvodnja kolagenih vlakana usled starenja,
- gubitka kilograma,
- nemogućnost željenog nivoa zatezanja kože vežbanjem,
- genetski faktori.
Ultrazvučni SMAS lifting je tretman kojim se uspešno rešava problem opuštene, viseće, mlohave kože nadlaktica.

ULTRAZVUČNO ZATEZANJE NADLAKTICA SAMO JEDNIM TRETMANOM

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je moguće uspešno rešiti problem opuštene, viseće, mlohave kože nadlaktica samo jednim tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting nadlaktice. Ultrazvučni SMAS lifting nadlaktice je nehirurški metoda zatezanja kože, bez nuspojava, ožiljaka i neželjenog dejstva na okolna tkiva primenom najsavremenije aparature – 3D HIFU tehnologije.
Prilikom dolaska, lekar (koji radi tretman) se informiše o zdravstvenom stanju klijenta. Ukoliko klijent zadovoljava sve uslove za tretman, radi se ultrazvučno zatezanje nadlaktica..
Parametre za tretman opuštene kože nadlaktica lekar primenjuje u skladu sa stanjem pacijenta i obimom problema koji se rešava, uz korišćenje odgovarajućih kertridža, prilagođenih strukturi kože nadlaktica. Sve vreme tretmana stručno lice prati na monitoru 3D HIFU aparata tok procedure i reakciju pacijenta na ultrazvučni lifting nadlaktica i prilagođava se trenutnom stanju pacijenta. Sam postupak traje oko 30 min i nakon njega pacijent nema nikakvih ograničenja u smislu dalje, uobičajene nege tretirane regije.
Rezultati tretmana Ultrazvučni SMAS lifting kože nadlaktica se javljaju postepeno, kako koren i grane kolagena počinju da se obnavljaju i vraćajući koži elastičnost, što je u skladu sa prirodnim obnavljanjem kolagena (oko 6 meseci). Opuštenost kože nestaje i ona postaje sve zategnutija i čvršća, a maksimalni rezultati su vidljiv nakon 6 meseci od tretmana Ultrazvučni SMAS lifting kože nadlaktica, zbog prirodnog vremenskog toka regeneracije kolagena. Efekti tretmana, koji se radi samo jednom, su dugoročni – od 1,5 do 3 godine.
• rezultati su vidljiviji tokom tri do šest meseci,
• pacijenti imaju zategnutu kožu nadlaktica duži vremenski period.

Zategnite opuštenu kožu nadlaktica samo jednim tretmanom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više