fbpx

Kako pravilna ishrana utiče na efekte tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Nehirurško uklanjanje strija u Vita Elos-u
Uklanjanje strija u kabinetu Vita Elos primenom Plasma olovke
11. oktobar 2021.
Pristupačne cene za sve nehirurške face lifting tretmane našeg Kabineta
15. oktobar 2021.
Nehirurško uklanjanje strija u Vita Elos-u
Uklanjanje strija u kabinetu Vita Elos primenom Plasma olovke
11. oktobar 2021.
Pristupačne cene za sve nehirurške face lifting tretmane našeg Kabineta
15. oktobar 2021.
Prikaži sve

Kako pravilna ishrana utiče na efekte tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Lepota nije luksuz, lepota je način života

DEJSTVO TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING NA TELO

Ultrazvučni SMAS lifting tretman deluje na telo dvojako.
Prvo dejstvo je vidljivo – rešavanje estetskog problema i eliminisanje prvih znakova starenja uklanjanjem bora na neinvazivan način. Takođe su nakon tretmana Ultrazvučni lifting lica i tela vidljiva i značajna poboljšanja kvaliteta i turgora kože tretirane regije.
Drugi način delovanja je onaj koji nije vidljiv i odvija se u organizmu pacijenta nakon tretmani usled delovanja 3D HIFU tehnologije (duboko fokusirani ultrazvuk) na prirodnu regeneraciju kolagena. Proces je potpuno prirodan i oslanja se na sposobnost organizma da sam obnavlja kolagen nakon ultrazvučne stimulacije. Tokom perioda regeneracije kolagena, organizam se dodatno troši kako bi se sintetizovao novi kolagen.
Zbog dejstva duboko fokusiranog ultrazvuka na kolagen, elastin i mišiće i dodatnog trošenja metaboličke energije tela, tretman se radi samo ukoliko je pacijent zdrav odnosno ukoliko nema zdravstvenih problema, kao što su: dijabetes, epilepsija, sistemske bolesti vezivnog tkiva (sistemski lupus eritematozus, reumatoidni artritis, skleroderma), autoimune bolesti, infektivne bolesti, infektivne bolesti kože lica i vrata (gljivice, virusi, bakterije), kancer i onkološke promene ili ima terapiju lekovima koji smanjuju zgrušavanje krvi. Ultrazvučni SMAS lifting se takođe ne radi u slučaju trudnoće i laktacije.

PRAVILA U VEZI ISHRANE KOJA SE PREPORUČUJU NAKON TRETMANA

Način ishrane bitno utiče na proces regeneracije kolagena. Da bi proces prirodnog obnavljanja kolagena bio pospešen, neophodno poštovati određena pravila u vezi ishrane:
- povećan unos vitaminima C,
- ishrana bogata vitaminom E,
- povećan unos belančevina.
Unošenje potrebne količine vitamina C (paprika ili drugo voće i povrće bogato vitaminom C) podstiče prirodnu regeneraciju kolagena i sprečava opuštanje kože. Bez vitamina C, kolagen ne bi mogao da se regeneriše. Nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting je neophodno da se poveća unos vitamina C na nivo od 1000 mg dnevno u toku perioda rasta kolagena – 6 meseci.
Vitamin E se smatra idealnim antioksidansom, koji povećava elastičnost kože, te ga je takođe neophodno redovno unositi u dovoljnim količinama.
Povećan unos proteina utiče na stanje kolagena zbog njegove biološke strukture – kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu, a organizam ih može najviše iskoristiti iz unetih, zdravih belančevina životinjskog porekla.

Pravilna ishrana nakon tretmani za bolje i dugotrajnije efekte Ultrazvučnog SMAS lifting-a!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više