fbpx

HIFU tehnologija – najsavremeniji način za nehirurški tretman Lifting lica

Cena tretmana Laserska trajna epilacija
20. mart 2018.
VITA ELOS
Usluge koje vam pruža VITA ELOS
22. mart 2018.
Cena tretmana Laserska trajna epilacija
20. mart 2018.
VITA ELOS
Usluge koje vam pruža VITA ELOS
22. mart 2018.
Prikaži sve

HIFU tehnologija – najsavremeniji način za nehirurški tretman Lifting lica

PRINCIP RADA HIFU TEHNOLOGIJE

HIFU tehnologija predstavlja sigurnu i bezbolnu alternativu hirurškom liftingu lica. HIFU je tretman bez nuspojava i naziva se Ultrazvučni SMAS lifting ili ultrazvučni, duboki SMAS lifting lica. Dobio je naziv po tome što koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože (SMAS sloj). Rezultati koje postiže u smislu zatezanja i liftinga lica sa zavidni i svetski priznati. HIFU tehnologija je neinvazivna terapija bez nuspojava, koja: smanjuje bore, učvršćuje kožu, poboljšava tonus područja oko očiju, predeo obraza, nazolabijalnu zonu, bradu, vrat i dekolte.
Princip rada HIFU tehnologije (aparata) je takav da je dejstvo ultrazvuka je na strogo, unapred određenoj dubini, koja je različita, zavisno od željenog rezultata ili izabrane regije: 4,5mm ili 3mm ili 1,5mm (za lice i vrat). Okolna tkiva, iznad ili ispod sloja koji se tretira, ostaju netaknuta.
Po proceduri, mogu se koristiti različiti dodaci HIFU aparata, čija je svrha sprovođenje ultrazvučnih talasa na željenu dubinu. Kod svakog od njih, dejstvo je na 2,5 cm površine kože sa razmakom između ultrazvučnih linija od 1-2mm na pomenutoj širini od 2,5 cm. Kada se uradi tretman na površini kože od 2,5 cm, ponavlja se isti postupak na novih 2,5 cm, udaljenih od prve površine svega 2-3mm. Svaka ultrazvučna linija je sastavljena od 25 ultrazvučnih pulsnih tačaka. Ukupan broj pulsnih, ultrazvučnih tačaka lica je oko 14.000, što je ujedno i broj tačaka na licu na koje se deluje u cilju stvaranja novog kolagena. Na monitoru aparata se taj broj linija prikazuje u vidu sheme obeleženih linija i tačkica, koje su mesta tretiranja HIFU dodatkom.
Tokom čitavog postupka, lekar prati nivo uticaja ultrazvučnih talasa na monitoru HIFU aparata, čime se isključuje mogućnost bilo kakve greške tokom procedure. Lekar takođe i komunicira sa klijentom tokom izvođenja SMAS lifting lica, prateći njegovo stanje (šta oseća, kog je intenziteta osećaj, ostala čula), što je važan faktor za postizanje željenih rezultata.

DELOVANJE HIFU TEHNOLOGIJE

HIFU terapija stimuliše i regeneriše kolagen u celosti, što zauzvrat poboljšava teksturu i glatkoću kože i eliminiše pojavu bora i značajno smanjuje opuštenost tretirane regije. HIFU terapija takođe obezbeđuje efikasan, neinvazivan tretman za podizanje i učvršćivanje kože na vratu, na bradi i predelu obrva. Terapija može biti primenjena ne samo kao lifting lica, već i ostalim delovi tela (noge, stomak, ruke, zadnjica).
Ultrazvučni lifting lica je namenjen dvema grupama klijenata:
- onima koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata,
- onima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom. SMAS lifting se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting može raditi u 35-toj godini.
Efekti primene HIFU tehnologije:
- idealno rešenje za usporavanje procesa starenja,
- podsticanje prirodnog i direktnog obnavljanja kolagena, a time i smanjivanja bora,
- bolja hidratiranost kože,
- rast volumena ćelija i vraćanje vašeg mladalačkog izgleda,
- nestajanje finih bora i izrazito smanjivanje dubokih (kompletan lifting lica),
- ponovno vraćanje prirodne fizionomije lica, bez znakova starenja.

Zakažite svoj tretman Ultrazvučni lifting lica u Vita Elos-u po najpovoljnijim cenama u regionu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više