fbpx

Česta pitanja u vezi Ultrazvučnog SMAS liftinga

VITA ELOS
Vita Elos – usluge Kabineta za aparatnu kozmetiku
19. septembar 2017.
Trajna epilacija ELOS-om
Trajna epilacija – razlika između laserske i ELOS tehnologije
22. septembar 2017.
VITA ELOS
Vita Elos – usluge Kabineta za aparatnu kozmetiku
19. septembar 2017.
Trajna epilacija ELOS-om
Trajna epilacija – razlika između laserske i ELOS tehnologije
22. septembar 2017.
Prikaži sve

Česta pitanja u vezi Ultrazvučnog SMAS liftinga

Lifting lica - pitanja

1. ŠTA JE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING?

Ultrazvučni SMAS lifting je siguran, nehirurški, ultrazvučni tretman, koji usporava efekte starenja i gravitacije na kožu. Ultrazvučni SMAS lifting koristi regenerativni odgovor tela na nežno i postepeno podizanje kože lica, brade, vrata, dekolte, ali i celog tela.

2. ŠTA JE JEDINSTVENO ZA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING?

Ultrazvučni SMAS lifting je jedini neinvazivni tretman, koji je FDA odobrio kao tretman koji stvarno podiže kožu. Ultrazvučni SMAS lifting je takođe jedina kozmetička procedura koja koristi ultrazvučno slikanje, što omogućava svima onima koji rade tretman da vide slojeve tkiva ciljanih tokom tretmana, kako bi se osiguralo da je ultrazvučna energija fokusirana tamo gde će ona biti najpotrebnija. Nova dostignuća u vezi Ultrazvučnog SMAS liftinga čini ovaj postupak sada jedinim neinvazivnim postupkom, koji je posebno naglašen od strane FDA-a za poboljšanje bora na grudima.

3. DA LI MOŽE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING DA ZAMENI HIRURŠKI FACE LIFTING?

Ultrazvučni SMAS lifting je odlična alternativa hirurškom face lifting-u, posebno za one koji nisu spremni za operaciju ili za pacijente koji žele da poboljšaju efekte kozmetičke hirurgije.

4. PO ČEMU SE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING RAZLIKUJE OD RADIOTALASNOG LIFTINGA?

Ultrazvučni SMAS lifting koristi ultrazvučnu energiju, koji ima jedinstvena svojstva - omogućava da se dođe do površine kože na dubini do koje ne dopire ni jedan drugi neinvazivni kozmetički uređaj. Ultrazvuk stimuliše proizvodnju kolagena u osnovi kože, što rezultira klinički značajnim podizanjem tkiva tokom 3-6 meseci. Radiotalasima (kod radiotalasnog liftinga - RF) se ne može doći do dubljih slojeva kože, tako da RF tretmani obično samo tretiraju površni sloj kožu i nisu FDA-odobreni za podizanje kože. Pošto ove dve tehnologije često tretiraju različite vrste problema sa kožom, one su u stvari veoma kompatibilne.

5. KAKO ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING STIMULIŠE STVARANJE KOLAGENA?

Ultrazvučnim SMAS liftingom se usmerava ultrazvučna energija duboko ispod kože na optimalnoj temperaturi za regeneraciju kolagena. U lečenju se javlja prirodni proces, poznat kao neokolageneza – proizvodnja svežeg, novog kolagena. Ultrazvučni SMAS lifting ne uključuje kreme, punila ili toksine, već se oslanja samo na proces prirodnog stvaranja kolagena sopstvenog tela i daje zapažene rezultate.

6. KOLIKO DUGO TRAJE TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING I PODRAZUMEVA LI OPORAVAK?

Trajanje terapije zavisi od regije koja se tretira i individualnog plana lečenja. Tretman lica i vrata obično traje 60-90 minuta, dok terapija ostalih regija traje oko 30 minuta. Nakon tretmana nije potreban nikakav oporavak.

7. KAKO IZGLEDA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING?

Pošto se energija ultrazvuka fokusira, tretman se ubraja u grupu procedura koje nisu bolne. Ultrazvučna energija se „sakuplja“ do određene dubine, što ukazuje na to da je proces stvaranja kolagena otpočeo. Metod je komforan, osećaj može da varira od osobe do osobe, ali senzacija traje samo dok se energija ultrazvuka emituje.

8. KADA SE VIDE REZULTATI TRETMANA I KOLIKO TRAJU?

Nakon Ultrazvučnog SMAS liftinga, vide se početni efekti, ali konačni rezultati će se videti tokom 3-6 meseci nakon terapije, jer telo prirodno regeneriše kolagen. Pošto procedura stimuliše sopstvenu proizvodnju kolagena, koliko dugo traju rezultati zaista zavisi od osobe do osobe. Tretman stvara novi kolagen iznutra, ali vaš prirodni proces starenja će diktirati koliko dugo to pretvara u vidljive rezultate spolja. Uobičajeni vremenski period trajanja rezultata je 1,5-3 godine.

9. GDE MOŽE DA SE URADI ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING?

Ultrazvučni SMAS lifting tretman može da se uradi u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, Novi Sad.

10. KOJA JE CENA ULTRAZVUČNOG SMAS LIFTINGA?

Cena Ultrazvučnog SMAS liftinga zavisi od regije koja se tretira i kreće se od 300 do 900 EUR.

Ukoliko Vi imate neka dodatna pitanje u vezi Ultrazvučnog SMAS liftinga, kontaktirajte nas!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više