fbpx

Aparatura koju primenjujemo u kozmetologiji

3D HIFU
Ultrazvučni SMAS lifting terapija – efekti tretmana kod liftinga lica i tela
June 26, 2019
Trajna epilacija po najpovoljnijim cenama u našem Kabinetu
July 1, 2019
Prikaži sve

Aparatura koju primenjujemo u kozmetologiji

APARATNA KOZMETIKA

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce iz oblasti aparatne kozmetike, Vita Elos, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po pristupačnim cenama.
Aparatna kozmetika podrazumeva korišćenje raznih aparata tokom tretmana, od lasera, preko radiotalasa, Plasma Pen-a do ultrazvuka. Ovi aparati, za razliku od onih koji se koriste kod klasičnih kozmetičkih tretmana, su daleko efikasniji, kompleksniji i moderniji. Tretmani koji se rade našim aparatima, odnosno koji se koriste u „aparatnoj kozmetici“ su drugačiji po svojoj vrsti, prirodi, delovanju i dugoročnosti efekata koji se postižu.

APARATI KOJE KORISTIMO

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koriste isključivo provereni, sertifikovani i aparati koji su najsavremenije tehnologije sa maksimalnim učinkom kod svakog pojedinačnog tretmana.
Naši aparati obuhvataju sledeće:

1. 3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. Ovim aparatom se radi Ultrazvučnog SMAS liftinga – tretman prirodnog liftinga lica i tela.

2. 808 Diod laser se koristi samo za trajno uklanjanje dlaka (Laserska trajna epilacija). Ovaj laser ima dužinu talasa 808 nm i za razliku od većine drugih vrsta aparata za trajnu epilaciju garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama i efikasno ih uništava.

3. Plasma Pen se koristi za nehiruršku blefaroplastiku (zatezanja kože očnih kapaka), kao i uklanjanje bora, strija i ožiljaka. Plasma Pen tehnologija se bazira na principu koagulacije plazme (jonizovan gas). Jonizovan gas omogućava stvaranje malog električnog luka (munjevit električni impuls), kojim se epidermis regije sa estetskim problemom, tretira bez širenja neželjene toplote na okolna tkiva, čime se podstiče stvaranje novih ćelija i obnavljanje kože.

4. Multifunkcionalni aparat sadrži 4 funkcije (4 manipulatora): Nd:YAG laser, ELOS, manipulator za ultrazvučnu kavitaciju i manipulator za radiotalasni (radiofrekventni) lifting. Aparat ima jak sistem hlađenja, što daje mogućnost da se tretmani rade visokim jačinama bez ikakvog oštećenja kože. Ovim aparatom se rade sledeći tretmani: laserski karbonski piling, uklanjanje akni, ultrazvučna kavitacija, radiotalasni lifting, depigmentacija i uklanjanje tetovaža i trajne šminke.

5. Aparatura za trajnu šminku se koristi za trajnu šminku obrva (metod senčenja). Za trajnu šminku koristimo najkvalitetniju nemačku opremu: mašinicu (olovka) marke "Intelligent", struju "Cheyenne", iglice za jednokratnu upotrebu, sistem easy-click (u skladu sa EU standardom) koji sakriva iglicu onog trenutka kada se mašinica isključi iz struje.

Aparatna kozmetika je jedan od najnovijih dostignuća iz oblasti kozmetike, namenjene vama i održavanju vašeg lepog izgleda, jer lepota nije luksuz, lepota je način života.
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više