fbpx

3D HIFU tehnologija – prednosti ultrazvuka kod Ultrazvučnog SMAS liftinga

Radiotalasni lifting
Radiotalasni lifting lica – lice bez bora
3. septembar 2019.
Lifting lica
Face lifting – metode koje nudimo u našem Kabinetu za lifting lica
6. septembar 2019.
Radiotalasni lifting
Radiotalasni lifting lica – lice bez bora
3. septembar 2019.
Lifting lica
Face lifting – metode koje nudimo u našem Kabinetu za lifting lica
6. septembar 2019.
Prikaži sve

3D HIFU tehnologija – prednosti ultrazvuka kod Ultrazvučnog SMAS liftinga

HIFU tehnologija

3D HIFU TEHNOLOGIJA

3D HIFU tehnologija predstavlja sigurnu i bezbolnu alternativu hirurškom liftingu lica. 3D HIFU nudi najsavremeniju kliničku tehnologiju i prodire do fascije, kao i skalpel hirurga, ali bez ikakvog oštećenja kože i to sve u jednoj revolucionarnoj platformi – fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta. 3D HIFU je tretman bez nuspojava i naziva se Ultrazvučni SMAS lifting ili ultrazvučni, duboki SMAS lifting lica i tela.
Princip rada 3D HIFU tehnologije (aparata) je takav da je dejstvo ultrazvuka je na strogo, unapred određenoj dubini, koja je različita, zavisno od željenog rezultata ili izabrane regije – od 1,5 mm do 13 mm. Okolna tkiva, iznad ili ispod sloja koji se tretira, ostaju netaknuta. Po proceduri, mogu se koristiti različiti dodaci 3D HIFU aparata, čija je svrha sprovođenje ultrazvučnih talasa na željenu dubinu.
Tokom čitavog postupka, lekar prati nivo uticaja ultrazvučnih talasa na monitoru 3D HIFU aparata, čime se isključuje mogućnost bilo kakve greške tokom procedure. Lekar takođe i komunicira sa klijentom tokom izvođenja< SMAS lifting lica, prateći njegovo stanje.

3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. 3D HIFU tehnologija se koristi za duboki, nehirurški SMAS lifting - Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela.
3D HIFU aparat ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom na stimulaciju kolagena. Ova vrsta tehnologije (3D HIFU) omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj (SMAS sloj) i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka, tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta vrlo precizno i garantuje željene rezultate, bez negativnih nuspojava.
Ultrazvučni SMAS lifting je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja tonusa i zategnutosti kože lice i tela, bazirana na povećanju čvrstine kože zagrevanjem kolagenih vlakana primenom ultrazvuka.
3D HIFU terapija stimuliše i regeneriše kolagen u celosti, što zauzvrat poboljšava teksturu i glatkoću kože i eliminiše pojavu bora i značajno smanjuje opuštenost tretirane regije. 3D HIFU terapija takođe obezbeđuje efikasan, neinvazivan tretman za podizanje i učvršćivanje kože na vratu, na bradi i predelu obrva.
Ultrazvučna terapija može biti primenjena:
- kao lifting lica u celosti ili parcijalno,
- kao lifting tela: noge, stomak, ruke, zadnjica.

Zakažite svoj tretman Ultrazvučni lifting lica i tela u Vita Elos-u po najpovoljnijim cenama u regionu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više