fbpx

Laserska trajna epilacija nausnica i brade

Uklanjanje trajne šminke
Efekti Ultrazvučnog SMAS liftinga
17. avgust 2017.
Lifting bora oko očiju
Zatezanje bora oko očiju u Vita Elos-u
17. avgust 2017.
Uklanjanje trajne šminke
Efekti Ultrazvučnog SMAS liftinga
17. avgust 2017.
Lifting bora oko očiju
Zatezanje bora oko očiju u Vita Elos-u
17. avgust 2017.
Prikaži sve

Laserska trajna epilacija nausnica i brade

Trajna epilacija 808 Diod laserom

LASERSKA TRAJNA EPILACIJA – IDEALNO REŠENJE ZA NEŽELJENE DLAČICE

Laserska trajna epilacija je metod trajnog uklanjanja neželjenih dlaka pomoću najsavremenijeg i testiranog lasera – 808 Diod laser. Epilacija laserom je danas najpopularnija i najdostupnija metoda trajnog uklanjanja dlaka, bez propratnih neželjenih efekata (tkiva u neposrednoj blizini tretirane regije se ne oštećuju). Reč je o potpuno komfornom, bezbednom, brzom i daleko najboljem načinu za trajno rešavanje neželjenih dlačica. Laserska trajna epilacija je efikasna na svim regijama prekrivenim dlakama.
Laserska trajna epilacija je idealno rešenje za neželjene dlačice, jer vam omogućava da se:
- značajno smanji broj terminalnih (jake, crne) dlaka posle tretmana laserom,
- posle svakog tretmana Laserska trajna epilacija, postiže se trajni gubitak 15– 20% dlaka sa tretiranog područja,
- nakon 5–6 laserskih tretmana uklanjanja neželjenih dlaka na željenoj regiji postiže kompletno uklanjanje dlačica na tretiranom mestu.

LASERSKA TRAJNA EPILACIJA NAUSNICA I BRADE

Postupak pripreme za tretman Laserska trajna epilacija nausnica i brade je vrlo jednostavan. Podrazumeva da se, pre otpočinjanja procesa uklanjanja dlaka laserskom trajnom epilacijom, dlake sa nausnica i brade ne čupaju pincetom ili voskom u periodu od 4 nedelje, jer se na taj način dlake dovode u različite faze rasta, što samo povećava broj laserskih epilacija. Dužina dlačica pre tretmana treba da je između 1-2 mm, ali ako su i duže stručnjak u Vita Elos-u će korigovati njihovu dužinu na potrebnu za uspešan tretman Laserska trajna epilacija. Nadalje, kožno tkivo nausnica i brade na kom se primenjuje postupak Laserska trajna epilacija, mora biti potpuno zdravo. Specijalno obučeno lice u našem Kabinetu će obaviti pregled i konsultacije, te uputiti u sam proces Laserska trajna epilacija nausnica i brade i efekte koje možete očekivati. Neophodno je da tokom razgovora kažete koje hronične bolesti imate i koje lekove trenutno koristite, jer izvesni lekovi spadaju u grupu fotosenzitivnih lekova, te je neophodno uskladiti moment tretmana Laserska trajna epilacija brade i nausnica i primene lekova.
Tretman Laserska trajna epilacija nausnica i brade je veoma jednostavan i brz i smatra se najefikasnijim u svetu. Laserski snop 808 Diod lasera je usmeren na kožu nausnica i brade, direktno deluje kroz melanin (pigment) i zagreva folikulu neželjene dlake, dok se svetlosna energija laserskog zraka pretvara u toplotnu energiju. Ćelije melanina i folikule apsorbuju tu energiju lasera, što dovodi do zagrevanja folikula dlaka, njihovog termičkog oštećenja i uništenja. Ovim postupkom se dlaka u potpunosti trajno uklanja u regiji nausnica i brade. Veći broj tretmana je neophodan zbog različitih faza rasta dlaka. Svakim sledećim tretmanom Laserska trajna epilacija nausnica i brade ponovo se oštećuje dlaka koja prethodni put nije bila u aktivnoj fazi i biva uništena. Posle 6-8 tretmana (u intervalima koje naš lekar odredi) dolazi do trajnog izostanka rasta dlake – trajno ste se oslobodili neželjenih dlačica u predelu nausnica i brade!

Trajno se rešite neželjenih dlačica na licu na veoma jednostavan i efikasan način – laserskom trajnom epilacijom u našem Kabinetu. Neka vaše lice bude negovano i lepo u svakoj prilici. Zakažite termin već danas!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više