fbpx

Više o samom postupku tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Uklanjanje nazolabijalnih bora
Cene tretmana za uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) u našem Kabinetu
27. april 2020.
Uklanjanje tetovaža
Sigurno, efikasno i po ceni pristupačno uklanjanje tetovaža
1. maj 2020.
Uklanjanje nazolabijalnih bora
Cene tretmana za uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) u našem Kabinetu
27. april 2020.
Uklanjanje tetovaža
Sigurno, efikasno i po ceni pristupačno uklanjanje tetovaža
1. maj 2020.
Prikaži sve

Više o samom postupku tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

SMAS lifting

KAKO TEČE POSTUPAK TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška tehnika podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka, kojim se direktno deluje na dublje slojeve kože, stimulišući stvaranje prirodnog kolagena i elastina u tretiranim regijama.
Tokom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting ultrazvučni talasi 3D HIFU aparata prolaze kroz površinske slojeve kože i fokusiraju se na unapred definisanoj dubini slojeva kožnog tkiva. Koža ne biva oštećena dejstvom ultrazvuka, ne postoji opasnost od infektivnih komplikacija. Fokusiranje nastaje na mestu lokalnog zagrevanja tkiva, koji izaziva denaturaciju vezivnog tkiva starih vlakana kolagena i dovodi do njihovog smanjenja uz istovremeno stimulisanje proizvodnje novih kolagenih vlakana.
Dejstvo ultrazvuka je na strogo, unapred određenoj dubini, koja je različita, zavisno od željenog rezultata ili izabrane regije: 4,5 mm ili 3 mm ili 1,5 mm (za lice i vrat). Okolna tkiva, iznad ili ispod sloja koji se tretira, ostaju netaknuta. Pri dubinama od 13 mm ili 8 mm, zavisno od regije, tretira se tkivo ruku, stomaka, butine, ili zadnjice.
Po proceduri, mogu se koristiti različiti dodaci 3D HIFU aparata, čija je svrha sprovođenje ultrazvučnih talasa na željenu dubinu. Svaka ultrazvučna linija je sastavljena od 25 ultrazvučnih pulsnih tačaka. Ukupan broj pulsnih, ultrazvučnih tačaka lica je oko 15.000, što je ujedno i broj tačaka na licu na koje se deluje u cilju stvaranja novog kolagena.
Tokom čitavog postupka, lekar prati nivo uticaja ultrazvučnih talasa na monitoru 3D HIFU aparata, čime se isključuje mogućnost bilo kakve greške tokom procedure. Lekar takođe i komunicira sa klijentom tokom izvođenja SMAS liftinga, prateći njegovo stanje (šta oseća, kog je intenziteta osećaj, ostala čula), što je važan faktor za postizanje željenih rezultata.

KONTRAINDIKACIJE ZA TRETMAN

Ultrazvučni lifting je namenjen svim klijenata, starijim od 40 godina, koji žele nehirurški face lifting-u, kao i onima koji su prethodno uradili hirurški face lifting, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom.
U pojedinim slučajevima se tretman ne preporučuje, kao što su: trudnoća i laktacija, ugrađen pejsmejker, mentalne bolesti ili mentalna nestabilnost, dijabetes, epilepsija, postojanje već ugrađenih sintetskih filera, metalni predmeti u predelu tretiranog područja (pirsing, metalne ili zlatne niti u koži), sistemske bolesti vezivnog tkiva (sistemski lupus eritematozus, reumatoidni artritis, skleroderma), koža sa aknama u aktivnoj fazi, autoimune bolesti, infektivne bolesti, infektivne bolesti kože lica i vrata (gljivice, virusi, bakterije), kancer i onkološke promene, terapija lekova koji smanjuju zgrušavanje krvi.

Iskoristite sve prednosti koje vam Ultrazvučni SMAS lifting nudi i zategnite svoje lice na prirodan način!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više