fbpx

Uspešno uklanjanje masnih naslaga tretmanom Ultrazvučna kavitacija

Radiotalasni lifting – tretman za prirodno zatezanje lica
17. februar 2021.
Depigmentacija laserom
Uklanjanje pega i fleka sa lica i tela tretmanom Depigmentacija laserom
22. februar 2021.
Radiotalasni lifting – tretman za prirodno zatezanje lica
17. februar 2021.
Depigmentacija laserom
Uklanjanje pega i fleka sa lica i tela tretmanom Depigmentacija laserom
22. februar 2021.
Prikaži sve

Uspešno uklanjanje masnih naslaga tretmanom Ultrazvučna kavitacija

MASNE NASLAGE I ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Masne naslage, u određenoj meri, su neophodne organizmu za normalno funkcionisanje. Obavijaju unutrašnje organe, obezbeđuju potrebnu telesnu temperaturu i učestvuju u svim metaboličkim procesima. Svako preterano postojanje masnih naslaga (BMI 30 ili više) dovodi do prekomerne težine (gojaznosti), što povećava rizik od pojave zdravstvenih problema, kao što su srčana oboljenja ili dijabetes. Prekomerne masne naslage su i veliki estetski problem, koji se može uspešno rešiti adekvatnim nehirurškim tretmanom iz oblasti aparatne kozmetike – tretmanom Ultrazvučna kavitacija.
Ultrazvučna kavitacija (lipoliza) je svetski priznat tretman kojim se uspešno bori protiv lokalizovanih masnih ćelija (masnih naslaga), ali se ne rešava problem preterane gojaznosti. Kako je problem gojaznosti zahteva kompleksno lečenje, u kabinetu Vita Elos se svim klijentima, uz tretman Ultrazvučna kavitacija, preporučuje i određeni režim života, koji uključuje pravilnu ishranu i vežbanje, kako bi pored estetskog pitanja, bio rešen i zdravstveni problem gojaznosti.

REOBLIKOVANJE TELA TRETMANOM ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Ultrazvučna kavitacija je najefikasnija neinvazivna, nehirurška metoda za gubitak masnih naslaga na željenim regijama. Regije tela koje na koje se može primeniti tretman Ultrazvučna kavitacija obuhvataju: bokove, butine, stomak, zadnjicu.
Ultrazvučna kavitacija je uspešan metod za reoblikovanje tela zato što je reč o primeni medicinske ultrazvučne radiofrekvencije, koja je naučno razvijena i usavršena. Tehnologija, ovako razvijena, se zasniva na medicinskom proboju ultrazvučnih talasa i radio frekventne energije na željena mesta sa masnim naslagama, kako bi se selektivno razgradile masne ćelije, bez negativnih uticaja na susedne organe i ćelije tokom tretmana Ultrazvučna kavitacija.
Sam postupak i tok tretmana Ultrazvučna kavitacija je udoban i bezbolan, nema neželjenih efekata i ne zahteva anesteziju.
Ultrazvučna kavitacija daje rezultate koji su vidljivi odmah nakon svakog tretmana, a vezanim tretmanima od po nekoliko ponavljanja u određenim vremenskih intervalima, garantuje vam se efekat u vidu novog, lepšeg izgleda tela: zategnuto, podmlađeno i ponovo skladno oblikovano. Ultrazvučna kavitacija je metod kojim se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga, što dovodi do smanjenja obima i reoblikovanja tela, uz povećanje tonusa mišića tretirane regije.

Smanjite masne naslage, zategnite kožu i reoblikujte svoje telo tretmanom Ultrazvučna kavitacija u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više