fbpx

Uspešno uklanjanje keratoza u našem Kabinetu

Depigmentacija laserom
Uklanjanje fleka sa lica i tela laserom
14. septembar 2018.
3D HIFU aparat
Primena ultrazvuka kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
20. septembar 2018.
Depigmentacija laserom
Uklanjanje fleka sa lica i tela laserom
14. septembar 2018.
3D HIFU aparat
Primena ultrazvuka kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
20. septembar 2018.
Prikaži sve

Uspešno uklanjanje keratoza u našem Kabinetu

ŠTA JE KERATOZA

Keratoza se ubrajaju u grupu pigmentnih promene na koži. Keratoze su promene na koži u vidu izraslina (pločaste tvorevine), koje podsećaju na bradavice ili mladež. Keratoze mogu biti veličine od nekoliko milimetra, pa do 2 i 3 cm, pojedinačne ili slivene jedna na drugu.
Keratoza može biti:
- seboroična keratoza i
- aktinična keratoza.
Seboroična keratoza (zone gde je izraženo znojenje) izaziva promene u vidu blago izdignute izrasline iznad nivoa kože, žućkaste ili svetlo braon, čija površina postaje hrapava i često prekrivena masnom ljuspicom, koja se dosta lako skida. Najčešće javljaju na grudnom košu i leđima, mada se viđaju i na kosmatom delu glave, licu, vratu, ređe i drugde na telu.
Aktinične keratoze su promene na koži koje nastaju kao reakcija oštećene kože, koja je bila izložena dugotrajnim i preteranim sunčevim zracima i solarijumu. Češće se viđaju i brojnije su kod starijih osoba.

UKLANJANJE KERATOZA LASEROM

Tretman Depigmentacija laserom u našem Kabinetu omogućava i do 95% uspešnosti uklanjanja keratoza, zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi tokom tretmana Depigmentacija laserom.
Kako su sve promene na koži, pa i keratoza, posledica promene pigmenta, laser može da ih „prepozna“ kao delove kože koji su druge boje u odnosu na okolno tkivo i uspešno uništi. Uklanjanje keratoza se vrši na sledeći način – laserom se deluje na pigmentnu promenu u vidu izrasline na koži, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment, tokom tretmana Uklanjanje keratoza, se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom, bez ikakvih posledica po klijenta.
Tretman Uklanjanje keratoza Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od vrste keratoze. Broj potrebnih tretmana za uklanjanje keratoza je individualan. Za manje uklanjanje keratoza potrebno je 1 do 3 tretmana. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje keratoza, najčešće je potrebno da prođe period od 4 do 6 nedelja. Nakon tretmana Uklanjanje keratoza, nekoliko dana treba nanositi adekvatne kreme, koje omogućavaju brže perutanje i regenerisanje kože, ne uklanjati krastice, ne izlagati se suncu i izbegavati izlaganje toploti (sauna, parno kupatilo). Posle obavljenog kompletnog broja tretmana Uklanjanje keratoza na koži ne ostaju tragovi prethodnih, neželjenih pojava, niti bilo kakvi ožiljci.
Cena tretmana Uklanjanje keratoza je od 1.000,00 RSD pa naviše, zavisno od zahvaćene površine i karaktera promene. Svaki tretman uklanjanje keratoza u našem Kabinetu se obavlja u strogo sterilnim uslovima uz nadzor lekara.

Uspešno uklanjanje keratoza laserom u našem Kabinetu. Zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više