fbpx

Ultrazvučna kavitacija – jedini nehirurški način za reoblikovanje tela

3D HIFU aparat
Primena ultrazvuka kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
20. septembar 2018.
VITA ELOS
Kozmetičke usluge našeg Kabineta
24. septembar 2018.
3D HIFU aparat
Primena ultrazvuka kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
20. septembar 2018.
VITA ELOS
Kozmetičke usluge našeg Kabineta
24. septembar 2018.
Prikaži sve

Ultrazvučna kavitacija – jedini nehirurški način za reoblikovanje tela

Ultrazvučna kavitacija

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA KAO SAVREMENA METODA ZA REOBLIKOVANJE TELA

Ultrazvučna kavitacija je inovativna kombinacija tretmana za redukciju masnih ćelija, zatezanje kože tela i podizanje zadnjice.
Ultrazvučna kavitacija je tretman koji istovremeno objedinjuje nekoliko različitih tehnologija: ultrazvuk visokog intenziteta, monopolarne radio-talase visokog intenziteta, masažu pritiska i mikro struju. Zahvaljujući takvoj kombinaciji savremene tehnologije, ultrazvučna kavitacija daje rezultate koji su vidljivi odmah nakon svakog tretmana, a vezanim tretmanima od po nekoliko ponavljanja u određenim vremenskih intervalima, garantuje vam se efekat u vidu novog, lepšeg izgleda tela: zategnuto, podmlađeno i ponovo skladno oblikovano.
Regije tela koje na koje se može primeniti tretman Ultrazvučna kavitacija obuhvataju: bokove, butine, stomak, zadnjicu.

VIDLJIVOST REZULTATA NAKON SVAKOG TRETMANA ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Ultrazvučna kavitacija je široko priznata, jedna od danas najefikasnijih metoda za gubitak masnih naslaga na željenim regijama. Trenutno ne postoji bolji neinvazivan, nehirurški način, koji ne uključuje medicinsku intervenciju ili operaciju u borbi protiv neželjenih masnih naslaga.
Ultrazvučna kavitacija je uspešan metod za reoblikovanje tala zato što je reč o primeni medicinske ultrazvučne radiofrekvencije, koja je naučno razvijena i usavršena. Tehnologija, ovako razvijena, se zasniva na medicinskom proboju ultrazvučnih talasa i radio frekventne energije na željena mesta, kako bi se selektivno razgradile masne ćelije, bez negativnih uticaja na susedne organe i ćelije. Postupak Ultrazvučna kavitacija je udoban i bezbolan, nema neželjenih efekata i ne zahteva anesteziju.
Tretman Ultrazvučna kavitacija se u našem Kabinetu primenjuje uporedo sa dijetetskim protokolima lečenja gojaznosti i zdravstvenim savetima, namenjenim redukciji masnih naslaga i uvođenju normalne ishrane. Broj tretmana Ultrazvučna kavitacija je individualan i zavisi od stanja klijenta i složenosti problema koji se rešava.
Prednosti tretmana Ultrazvučna kavitacija:
- smanjenje zapremine tj. obima tkiva (uništavanje masnih ćelija),
- oblikovanje i zatezanje tela,
- povećan tonus mišića tretirane regije.

Smanjite masne naslage, zategnite kožu i oblikujte svoje telo na jednostavan i efektan način – tretmanom Ultrazvučna kavitacija!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više