fbpx

Uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu i nega kože nakon tretmana

O kabinetu Vita Elos – usluge koje nudimo iz domena aparatne kozmetike
25. mart 2022.
Mišljenja naših pacijenata o tretmanu Ultrazvučni duboki SMAS lifting
30. mart 2022.
O kabinetu Vita Elos – usluge koje nudimo iz domena aparatne kozmetike
25. mart 2022.
Mišljenja naših pacijenata o tretmanu Ultrazvučni duboki SMAS lifting
30. mart 2022.
Prikaži sve

Uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu i nega kože nakon tretmana

Uklanjanje tetovaža - Vita Elos

KAKO SE VRŠI UKLANJANJE TETOVAŽA

Problem neželjene tetovaže se može veoma uspešno rešiti tretmanom Uklanjanje tetovaža laserom. Metod uklanjanja tetovaža podrazumeva korišćenje Nd:YAG lasera. Sa dužinom talasa Nd:YAG lasera od 1064 nm i 532 nm radi se tretman Uklanjanje tetovaža.
Laser, tokom tretmana Uklanjanje tetovaža, razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces uklanjanja tetovaže pacijent oseća kao peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.
Usluga Uklanjanje tetovaža laserom je potpuno bezbedna zbog same prirode Nd:YAG lasera, a drugi razlog koji uslugu Uklanjanje tetovaža čini bezbednom u našem Kabinetu je taj to sve svi tretmani, pa i ovaj, rade uz poštovanje visokih higijenskih standarda.

NEGA KOŽE NAKON TRETMANA LASERSKO UKLANJANJE TETOVAŽA

Nakon tretmana Uklanjanje tetovaža neophodno je strogo se pridržavati pravila za negu tretirane regije koje daje naš stručni tim (lekar i kozmetolog). Cilj je da se ostvare željeni rezultati nakon tretmana Uklanjanje tetovaža, uz što brži oporavak kože posle dejstva lasera. Preporuke za negu kože je neophodno poštovati sve dok ne otpadnu krastice na mestu gde je rađen tretman Uklanjanje tetovaža. Takođe, naš Kabinet je uvek na raspolaganju klijentima za sve dodatne savete nakon tretmana Uklanjanje tetovaža.
Neophodno je da se klijenti pridržavaju sledećih pravila, kako bi efekti nakon tretman Uklanjanje tetovaža bili odgovarajući (poštovati ih sve dok se ne otpadnu krastice i koža se potpuno ne regeneriše na tretiranoj regiji):br
1. redovno pranje tretirane regije antibakterijskim sredstvima,
2. redovno mazanje tretirane regije pantenolom,
3. poželjno je veće regije prekriti sterilnim zavojem,
4. redovno održavanje higijene i zamena odeće (isključivo ispeglane),
5. zabranjena je sauna, bazen, solarijum, vežbanje.

Uspešno uklanjanje tetovaža nehirurškim putem – Nd:YAG laserom!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više