fbpx

Uklanjanje tetovaža laserom najnovije generacije

Ultrazvučni SMAS lifting – kertridži različitih vrsta za različite regije liftinga
May 12, 2021
Zabrana neovlašćenog korišćenja sadržaja sajta Vita Elos
May 17, 2021
Prikaži sve

Uklanjanje tetovaža laserom najnovije generacije

Uklanjanje tetovaža - Vita Elos

UKLANJANJE TETOVAŽA LASEROM - UPOZNAVANJE SA TRETMANOM

Preko 30% ljudi danas ima tetovažu na nekom delu tela. Nakon određenog vremena čak 25% tetoviranih osoba želi da ih ukloni. Uklanjanje tetovaža je dugo bilo gotovo nemoguće, ali zahvaljujući razvoju novih tehnologija i sa pojavom lasera je postao dostupan svima.
Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos na stručan, profesionalan i uspešan način rešava problem neželjene tetovaže tretmanom Uklanjanje tetovaža laserom. Metod uklanjanja tetovaža, koji se primenjuje u Vita Elos-u, je tretman tokom kog se koristi laser najnovije generacije - Nd:YAG laser.
Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići veoma dobri rezultati – i do 95% uspešnosti tretmana. Usluga Uklanjanje tetovaža radi uz poštovanje visokih higijenskih standarda.
Prilikom prvog dolaska u Kabinet lekar obavlja pregled, vrši procenu stanje kože i utvrđuje kojoj kategoriji pripada tetovaža. Klijent se upoznaje sa faktorima koji utiču na uspešnost i broj tretmana Uklanjanje tetovaža: boja kože pacijenta, boja tetovaže, veličina tetovaže, vrsta i količina boje koja se koristila prilikom tetoviranja, čistoća i vrsta korišćenog pigmenta, starost tetovaže, dubina na kojoj je rađena tetovaža, kao i to da li je rađena amaterska ili profesionalna tetovaža. Takođe se pacijent upoznaje sa samim postupkom tretmana Uklanjanje tetovaža, kao i neophodnom negom tretirane regije nakon tretmana.
Tretman Uklanjanje tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaža, najčešće je potrebno da prođe najmanje 4 do 8 nedelja, kako bi se koža tretirane regije regenerisala.
Za starije, amaterske tetovaže je potrebno 5 do 8 tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, dok je kod profesionalnih potrebno 10 i više tretmana.

ND:YAG LASER ZA TRETMAN UKLANJANJE TETOVAŽA

Nd:YAG laser je laser koji ima 3 različite vrste filtera, čime je omogućena primena dužine talasa od 532 nm, 1064 nm i 1320 nm. Sa dužinom talasa od 1064 nm i 532 nm radi se tretman Uklanjanje tetovaža.
Rad Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa koji se meri nanosekundama. Laser razvija vrlo visoku temperaturu, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam tretman Uklanjanje tetovaža pacijent oseća kao peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment (tetovaža). Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Laser, tokom tretmana Uklanjanje tetovaža, razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces uklanjanja tetovaže pacijent oseća kao peckanje.
Usluga Uklanjanje tetovaža laserom je potpuno bezbedna zbog same prirode lasera koji se koristi i daje veoma dobre rezultate – oko 95% tetovaža se uspešno ukloni.

Uklanjanje tetovaža laserom u našem Kabinetu – efikasno, stručno i bezbedno!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više