fbpx

Uklanjanje pega i fleka sa lica i tela

Ultrazvučna kavitacija
Šta je ultrazvučna kavitacija
14. jun 2018.
SMAS lifting
Lifting lica, podizanje grudi i zatezanje tela – jedinstven Ultrazvučni SMAS lifting tretman i 3D HIFU tehnologija
15. jun 2018.
Ultrazvučna kavitacija
Šta je ultrazvučna kavitacija
14. jun 2018.
SMAS lifting
Lifting lica, podizanje grudi i zatezanje tela – jedinstven Ultrazvučni SMAS lifting tretman i 3D HIFU tehnologija
15. jun 2018.
Prikaži sve

Uklanjanje pega i fleka sa lica i tela

Depigmentacija laserom

PIGMENTNE PROMENE NA KOŽI

Pigmentne promene na koži nastale usled genetskih, starosnih ili spoljnih faktora se uspešno tretiraju u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos.
Fleke i pege na licu se najčešće javljaju zbog veće koncentracije pigmenta melanina na pojedinim mestima i nastaju usled dugotrajnog izlaganja suncu. Fleke se mogu javiti na nosu, čelu, obrazima, rukama, ali i dekolteu i leđima, uglavnom kod osoba svetlije puti. Najčešći uzroci nepravilnog i neželjenog gomilanja pigmenta su UV zraci i toplotna delovanja, hormonski disbalans i upalni procesi. Fleke na licu mogu biti jasno oivičene (tzv. fleke od sunca) ili razlivene (tzv. melasma).
Ukoliko ste primetili da vaše lice postaje neujednačene boje, najbolje je da se odmah javite stručnom licu u Vita Elos-u, kako bi se u ranoj fazi tretmanom Depigmentacija laserom vršilo uklanjanje pega i fleka sa lica ili tela.

UKLANJANJE PEGA I FLEKA

Jedan od načina za uklanjanje pega i fleka na koži je hemijski piling. Ovo je invazivan tretman za uklanjanje pega i fleka, koji je zamenjen savremenijim tretmanom – laserskom depigmentacijom. U Vita Elos-u se koristi Nd:YAG laser za uslugu Depigmentacija laserom (uklanjanje pega i fleka na licu i telu). Reč je o testiranom i savremenom laseru, koji daje izuzetne rezultate. Tretman za uklanjanje pega i fleka je neinvazivan, daleko precizniji od hemijskog pilinga, bez ožiljaka je na tretiranom delu i bilo kakvih drugih nuspojava.
Uklanjanje fleka i uklanjanje pega laserom podrazumeva "pogađanje" zahvaćenih područja visokoenergetskom svetlošću. Najblaži tretmani deluju samo na epidermis kože (površinski sloj), dok intenzivniji tretmani za uklanjanje pega i fleka dolaze do najdubljih slojeva kože. Pored uklanjanja fleka ili uklanjanja pega, depigmentacija laserom koži vraća mladalački izgled.
Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment (fleka na licu). Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment (lasersko uklanjanje pega i fleka), se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom, bez ikakvih posledica po klijenta.
Broj tretmana za uklanjanje pega i uklanjanje fleka laserom je individualan i zavisi od promena na koži koja se tretira, kao i površine kože koju je promena zahvatila. Za manje promene često je dovoljan i samo jedan tretman za uklanjanje pega i uklanjanje fleka. Vita Elos, Novi Sad je omogućila svojim klijentima da uslugu Depigmentacija laserom za uklanjanje pega i uklanjanje fleka rade po vrlo pristupačnim cenama – od 1.000,00 RSD po tretmanu pa naviše (cena zavisi od površine fleke ili pege koja se uklanja i njihovog broja).

Oslobodite se neželjenih pega i fleka, vratite svom licu ujednačenu boju i mladalački izgled. Zakažite svoj termin depigmentacije laserom u Vita Elos-u!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više