fbpx

Lifting lica, podizanje grudi i zatezanje tela – jedinstven Ultrazvučni SMAS lifting tretman i 3D HIFU tehnologija

Depigmentacija laserom
Uklanjanje pega i fleka sa lica i tela
15. jun 2018.
Trajna epilacija Elos-om
Laserska trajna epilacija kroz istoriju
15. jun 2018.
Depigmentacija laserom
Uklanjanje pega i fleka sa lica i tela
15. jun 2018.
Trajna epilacija Elos-om
Laserska trajna epilacija kroz istoriju
15. jun 2018.
Prikaži sve

Lifting lica, podizanje grudi i zatezanje tela – jedinstven Ultrazvučni SMAS lifting tretman i 3D HIFU tehnologija

SMAS lifting

LIFTING LICA

Vita Elos nudi lifting lica kao siguran postupak uz zavidne rezultate. Zatezanje predela oko očiju, otklanjanje nazolabijalnih bora, eliminisanje podbratka ili poboljšanje kompletnog tonusa kože lica je ono što se nudi u okviru naše usluge - Ultrazvučni SMAS lifting lica. Za lifting lica pobrinuli smo se da vam obezbedimo aparat koji direktno deluje na koren kolagena i na taj način neinvazivno i prirodno podstiče njegovo obnavljanje, uz dugoročne efekte – 3D HIFU aparat.
Nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica, koža će izgledati mladoliko, a bore će nestati na period od 1,5 do 3 godine. Ultrazvučni SMAS lifting lica u Vita Elos-u može da se radi dvojako: preventivno (u trenutku kada vam se pojave prve bore i prvi znakovi starenja) i kod već vidljivih i izraženih znakova starenja (kao što su duboke bore i opušteno lice).

PODIZANJE GRUDI

Najsavremeniji model 3D HIFU tehnologije (3D HIFU) je svojim poboljšanim performansama, omogućio da se pod dejstvom ultrazvuka visokog intenziteta tretira područje grudi na siguran način, bez nuspojava, a u cilju postizanja željenog rezultata – podizanje grudi.
Ultrazvučni SMAS lifting tretmanom se na dubini od 6 do 8 mm direktno deluje na dubinske slojeve kože i mišiće u predelu grudi, čime se:
- zateže koža u predelu grudi usled stimulacije prirodnog stvaranja kolagena i elastina, zaduženih za očuvanje čvrstine kože, a time i izgleda i čvrstine grudi,
- poboljšava stanje i zategnutost postojećeg mišićnog sloja, neophodnog za podizanje grudi i očuvanje privlačnog izgleda grudi,
- poboljšava cirkulacija i ishrana tkiva, stimulisanje rasta i obnavljanja ćelija kože, što direktno utiče na željeno stanje i kvalitet kože grudi.

ZATEZANJE I OBLIKOVANJE TELA

Metodologija koju primenjujemo za zatezanje i reoblikovanje tela je potpuno bezbedna i bez nuspojava, jer je bazirana na upotrebi ultrazvuka visokog intenziteta. Dejstvo ultrazvuka, po proceduri Ultrazvučnog SMAS liftinga, je na strogo, unapred određenoj dubini, koja je različita, zavisno od željenog rezultata ili izabrane regije. Pri dubinama od 6 do 13 mm, zavisno od regije, tretira se i zateže tkivo: ruku, stomaka, butina ili zadnjice. Na željenim mestima je moguće otkloniti i masne naslage, jer je ultrazvuk visokog intenziteta – razbija masne ćelije, te se njihovi produkti izlučuju metaboličkim procesima tela. Efekti, koji se postižu, su jedinstveni, do sada nemogući korišćenjem ma koje druge tehnologije, sem hirurške intervencije.
Nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, na telu su vidljivi sledeći dugoročni rezultati: drastično smanjenje opuštenosti tkiva kože stomaka, ruku, unutrašnjeg ili spoljašnjeg dela butina i zadnjice, značajno poboljšanje kvaliteta kože, uz smanjenje sloja potkožnog masnog tkiva.

Iskoristite prednosti 3D HIFU tehnologije i Ultrazvučnog SMAS liftinga – dugoročno rešite problem bora i opuštene kože željene regije lica ili tela!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više