fbpx

Uklanjanje papiloma laserom u našem Kabinetu – oslobodite se visećih bradavica

808 Diod laser
Laseri koje koristimo za tretmane u našem Kabinetu
29. januar 2021.
Rhytidectomy vs. Ultrazvučni SMAS lifting
3. februar 2021.
808 Diod laser
Laseri koje koristimo za tretmane u našem Kabinetu
29. januar 2021.
Rhytidectomy vs. Ultrazvučni SMAS lifting
3. februar 2021.
Prikaži sve

Uklanjanje papiloma laserom u našem Kabinetu – oslobodite se visećih bradavica

LASERSKO UKLANJANJE PAPILOMA U OKVIRU USLUGE DEPIGMENTACIJA LASEROM

Papilom je polipoidni izraštaji na koži virusnog porekla. Papilom se može javiti kao hiperpigmentovane meke izrasline na koži, koje su iste boje kao i koža, povezane sa kožom preko tanke peteljke, te su tako i dobili naziv „viseća bradavica“. Najčešće se pojavljuju na: vratu, kapcima, pazuhu, podlakticama, dojkama i preponama. Obično su stečeni (nisu prisutni pri rođenju) i mogu se pojaviti kod bilo koga tokom bilo kog perioda života. Najbolje rešenje u slučaju da se pojavio papilom je tretman Uklanjanje papiloma ili „visećih bradavica“, čime se sprečavaju sve neprijatnosti vezane za njih.
U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan metod za uklanjanje papiloma u okviru usluge Depigmentacija laserom. Za tretman Uklanjanje papiloma ili „visećih bradavica se koristi najsavremeniji, testirani laser – Nd:YAG laser.
Vita Elos se odlučio za tehniku Uklanjanje papiloma ili „visećih bradavica“ laserom, jer su brojne studije u svetu i kod nas ovaj metod dokazale da je Uklanjanje papiloma laserom najefikasniji način njihovog uklanjanja – procenat izlečenja je 97%. Depigmentacija laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana uklanjanje papiloma.

RAZLOZI ZBOG KOJIH PREPORUČUJEMO TRETMAN UKLANJANJE PAPILOMA LASEROM

Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje „visećih bradavica“ je u našem Kabinetu moguće u potpunosti i to najčešće nakon samo jednog tretmana Depigmentacija laserom u trajanju od nekoliko sekundi, beskrvno i bez ožiljaka. Tretman Uklanjanje papiloma Nd:YAG laserom je bezbolan i jednostavan, bez ikakvih neželjenih efekata. Tretman Uklanjanje papiloma je siguran način rešavanja svih neprijatnosti vezanih za prisustvo papiloma kao što su: stalna iritacija, mogućnost povrede i dodatnih komplikacija, sprečavanje daljeg rasta papiloma uklanjanjem viseće bradavice na vreme. Tretman Uklanjanje papiloma laserom, daje i još jedan veoma važan rezultat – rešen estetski problem.
Drugi razlozi zbog kojih preporučujemo laserski način uklanjanja papiloma su: uklanjanje papiloma ili „visećih bradavica“ bez hirurškog zahvata i ožiljaka, nema neprijatnosti i iritacije tokom oblačenja ili češljanja usled prisustva bradavica i izraslina, rešavanje problema neželjenih pigmentiranih pojava na koži već u fazi njihovog nastanka tretmanom Uklanjanje papiloma, umanjenje mogućnosti kretanja promena na koži u neželjenom pravcu, prirodan izgled, bez znakova starenja.

Bezbolno i efikasno Uklanjanje papiloma u našem Kabinetu! Zakažite svoj termin već danas!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više