fbpx

Uklanjanje fleka sa lica i tela tretmanom Depigmentacija laserom

Kolagen
Prirodna stimulacija rasta kolagenih vlakana ultrazvukom
15. septembar 2021.
Plasma Pen tretmani za uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka
20. septembar 2021.
Kolagen
Prirodna stimulacija rasta kolagenih vlakana ultrazvukom
15. septembar 2021.
Plasma Pen tretmani za uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka
20. septembar 2021.
Prikaži sve

Uklanjanje fleka sa lica i tela tretmanom Depigmentacija laserom

Depigmentacija laserom

ŠTA SU FLEKE KOJE SE JAVLJAJU NA LICU I TELU

Fleke na koži je oblik hiperpigmentacije izazvan je povećanom koncentracijom pigmenta melanina na pojedinim mestima na koži. Javlja se u vidu tamnih mrlja na koži i najčešće je prisutna kod osoba svetlije puti. Fleke, kao oblik hiperpigmentacije, su najprisutnije na nosu, čelu, obrazima, rukama, dekolteu i leđima. Fleke se podjednako javljaju kod oba pola.
Do pojave fleka (oblika hiperpigmentacije) dolazi usled postupanih procesa, hormonskog disbalansa, izlaganja određenim bojama (kana ili boje za tetoviranje), izlaganja hemikalijama, genetski uslovljene, usled menopauze, trudnoće, stresa, bolesti jetre, nervnih bolesti ili uzimanje određenih lekova, usled nedostataka vitamina C i B12 ili su izazvane velikom osetljivošću na preterano izlaganje Suncu.
Uklanjanje fleka je moguće različitim kozmetičkim metodama. Uklanjanje fleka sa lica i tela se ua Kabinetu za aparatnu kozmetiku uspešno vrši laserom – tretman Depigmentacija laserom.

LASERSKO UKLANJANJE FLEKA SA LICA I TELA – DEPIGMENTACIJA LASEROM

U Vita Elos-u se koristi Nd:YAG laser za uslugu Depigmentacija laserom (uklanjanje fleka na licu). Reč je o testiranom i savremenom laseru, koji daje izuzetne rezultate. Izuzetak je melazma, koja se može ukloniti laserom uz privremene rezultate, jer je pojava ove vrsta fleka hormonski uslovljena.
Pre samog tretmana Uklanjanje fleka sa lica i tela vrši se: lekarski pregled (lekar Vita Elos-a), procena stanja kože (pigmentne promene) i daje konsultacije u vezi najboljeg načina rešavanja problema.
Tretman Uklanjanje fleka sa lica i tela je veoma precizan, ne ostavlja ožiljke na tretiranom delu ili bilo kakve druge nuspojave. Tretman Depigmentacija laserom (Uklanjanje fleka sa lica i tela) traje kratko, nije potrebna anestezija, koža biva površinski oštećena, te je potreban oporavak u periodu od 3 do 5 narednih dana.
U Kabinetu se tretman Uklanjanje fleka sa lica i tela radi uz nadzor lekara.
Broj tretmana Uklanjanje fleka sa lica i tela je individualan i zavisi od promena na koži koja se tretira, kao i površine kože koju je promena zahvatila. Za manje promene često je dovoljan i samo jedan tretman Uklanjanje fleka sa lica i tela laserom.
Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje fleka sa lica i tela je od 2.500,00 RSD pa naviše (po dogovoru i zavisno od ukupnog broja potrebnih tretmana i zahvaćene površine).

Efikasno i bezbolno uklanjanje fleka sa lica i tela laserom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više