fbpx

Tretman za uklanjanje strija u kabinetu Vita Elos

3D HIFU
Šta je Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela – o terapiji
31 marta, 2021
Razlike u delovanju ultrazvuka, lasera, radiotalasa i Plasma pen tehnologije kod tretmana koje nudimo
5 aprila, 2021
Prikaži sve

Tretman za uklanjanje strija u kabinetu Vita Elos

NASTANAK STRIJA

Nastanak strija se vezuje za dva ključna faktora:
- mehanički, podrazumeva naglo i intenzivno rastezanje kože,
- hormonalni, odnosi na promenu u sintezi hormona glukokortikoida, koji blokira proizvodnju kolagena u fibroblastima i na taj način stvara epidermalnu promenu na koži u vidu strije.
Bilo da je reč o mehaničkom ili hormonalnom faktoru koji utiče na pojavu strija, one se javljaju usled rastezanje kože, koje nije praćeno podjednako brzom proizvodnjom kolagena u odnosu na vreme rastezanja kože, te usled tog vremenskog disbalansa nije omogućena potrebna znatno veća elastičnost kože pri njenom intenzivnom rastezanju.
Strije se u početku javljaju kao crveno-ljubičaste linearne linije (pruge, brazde) atrofične kože, širine nekoliko milimetara i različitih dužina, paralelno i simetrično raspoređene. Vremenom strije postaju žućkaste i sve svetlije.
Najčešće pogođene regije su: nadlaktice, grudi, butine, stomak, zadnjica, kukovi, unutrašnji deo kolena, listovi.

TRETMAN ZA UKLANJANJE STRIJA – PLASMA PEN TRETMAN

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je omogućen tretman za Uklanjanje strija sa svih regija tela i kod žena i kod muškaraca podjednako efikasno, primenom tehnologije Plasma Pen.
Postupak Uklanjanja strija podrazumeva nekoliko koraka, kojima se uspešno i efikasno tretira područje zahvaćeno ovim promenama na koži i rešava problem neželjenih strija.
Uklanjanje strija Plasma Pen-om radi lekar u sterilnim uslovima i po strogo propisanoj proceduri, kako bi se eliminisale sve mogućnosti neželjenih nuspojava tretmana – opekotina (najčešće prisutne kod nestručno rađenih tretmana Plasma Pen-om).
Tretman Uklanjanje strija Plasma Pen tehnologijom je tretman koji podrazumeva dejstvo jonizovanog zraka na tretiranu regiju kroz iglicu Plasma olovke na udaljenosti od 1-2 mm i isključivo bez dodira kože na kojoj se tretira promena.
Pored osnovnog efekta tretmana Uklanjanje strija, dodatni efekti koji se postižu su i:
- rešavanje estetskog problema,
- vraćanje prirodnog izgleda kože bez vidljivih linija duž stomaka, butina, bokova, listova, unutrašnjeg dela kolena,
- poboljšanje kvaliteta kože,
- zatezanje kože tretirane regije usled povećane proizvodnje kolagena,
- podmlađivanje kože uz dugoročne rezultate.

Uklanjanje strija u Kabinetu Vita Elos uz maksimalne rezultate po najpovoljnijim cenama!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više