fbpx

Tretman Trajna epilacija laserom – sigurno i trajno uklanjanje neželjenih dlačica

Lifting lica - pitanja
Osnovne stvari koje treba da znate o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting
4. decembar 2019.
Uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara
Uklanjanje ispucalih kapilara – efikasan tretman za eliminisanje “pauk vena”
10. decembar 2019.
Lifting lica - pitanja
Osnovne stvari koje treba da znate o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting
4. decembar 2019.
Uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara
Uklanjanje ispucalih kapilara – efikasan tretman za eliminisanje “pauk vena”
10. decembar 2019.
Prikaži sve

Tretman Trajna epilacija laserom – sigurno i trajno uklanjanje neželjenih dlačica

Trajna epilacija 808 Diod laserom

TRAJNA EPILACIJA LASEROM – KAKO UKLANJAMO NEŽELJENE DLAČICE

Tretman Trajna epilacija laserom je jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka. U našem Kabinetu se tretman Trajna epilacija laserom radi 808 Diod laserom.
Za tretman Lasersko trajno uklanjanje dlaka (trajna epilacija) se koristi 808 Diod laser. Ovaj laser ima dužinu talasa 808 nm i za razliku od većine drugih vrsta aparata za tretman Trajna epilacija garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama i efikasno ih uništava. Generator lasera ima gipko regulisanje i razvija veliku jačinu sa visokim brojem ponavljanja impulsa (frekvencija). Lasersko zračenje se apsorbuje kroz pigment (melanin), zagreva koren dlake i uništava folikulu iznutra. Aparat realizuje tehnologiju frakcione termolize i ne povređuje kožno tkivo, te time sprečava rast folikula u daljem periodu. Jedino ograničenje tretmana (lasera) je nemogućnost uklanjanja dlaka bez pigmenta – sedih dlaka.
Trajna epilacija laserom se može raditi na svim željenim regijama tela i lica i kod muškaraca i kod žena sa kojih se želi trajno uklanjanje neželjenih dlačica, kao što su: nausnice, brada, uši, zulufi, slepoočne zone i prsti, noge, ruke, stomak, leđa, bikini zova, sedalni deo, celo telo.

POTREBAN BROJ TRETMANA ZA USLUGU TRAJNA EPILACIJA LASEROM

Trajna epilacija je postupak postepenog uklanjanja neželjenih dlaka, u skladu sa fazama rasta dlaka. Trajna epilacija, iz tog razloga, podrazumeva određen broj tretmana u potrebnim vremenskim razmacima, tako da proces uklanjanja neželjenih dlačica zahteva određeno vreme, te se ovaj period godine preporučuje kao idealan za početak serije tretmana Trajna epilacija, kako bi spremno dočekali leto.
Ukupan broj tretmana Trajna epilacija laserom zavisi od više faktora: pigmenta dlake, njihove gustine i jačine i hormonskog statusa klijenta. Obično je potrebno od 8 do 10 tretmana usluge Trajna epilacija laserom za bilo koju regiju. Broj tretmana takođe može da varira zavisno od boje, debljine, perioda rasta i procenata dlaka u aktivnoj fazi rasta u regiji tretmana.
Za tretman Trajna epilacija laserom je potrebno da dlaka bude dužine između 1-2 mm. Nakon mesec dana od prvog tretmana, ponavljaju se 3 tretmana Trajna epilacija laserom na prvobitno tretiranoj regiji. Zatim se pravi pauza od 1,5 do 2 meseca, te se tretman Trajna epilacija laserom ponavlja ponovo u setu od 3 tretmana. Sledi još jedna pauza od 2 do 3 meseca, nakon koje se radi poslednjih 3 do 5 tretmana. Ova dinamika uklanjanja neželjenih dlačica je uslovljena fazama rasta dlake - kada dlaka koja se „uspavala“ dovoljno poraste i sinhronizuje se njen rast sa dlakama koje su ostale i nisu još uvek otpale, tada je pravo vreme za ponovni tretman Trajna epilacija laserom.

Uklonite neželjene dlačice trajno u našem Kabinetu uz tretmana Trajna epilacija 808 DIOD laserom!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više