fbpx

Trajna epilacija pazuha

Laserski karbonski (ugljenikov) piling
Novogodišnji popust na uslugu Laserski karbonski piling
15. decembar 2016.
Novogodišnji poklon vaučer
Vaučer Vita Elos-a kao novogodišnji poklon
23. decembar 2016.
Laserski karbonski (ugljenikov) piling
Novogodišnji popust na uslugu Laserski karbonski piling
15. decembar 2016.
Novogodišnji poklon vaučer
Vaučer Vita Elos-a kao novogodišnji poklon
23. decembar 2016.
Prikaži sve

Trajna epilacija pazuha

Trajna epilacija pazuha

PAZUŠNA REGIJA

Regija pazuha, zajedno sa preponama, je jedna od najosetljivijih i najnežnijih regija tela. Razlog je taj što se u toj zoni nalazi mreža limfnih čvorova i žlezda. Upravo zbog toga postoje i brojne predrasude vezane za trajno uklanjanja dlaka u tom predelu. Ono što je činjenica je da je stav lekara i stručnog tela, u današnje vreme, da se trajna epilacija pazuha može raditi bez ikakve bojazni od negativnih posledica, jer laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, dok se žlezdane strukture nalaze dublje.
Trajno uklanjanje dlačica pazuha je svakako potreba, koja ne samo da vam obezbeđuje trajno rešenje problema, već u pojedinim slučajevima, kao što su: upale folikula dlake, hidradenitisa i urasle dlačice, trajna epilacija se smatra čak jedinom neinvazivnom metodom, koja ima i značajan efekat terapije.

TRAJNA EPILACIJA PAZUHA - PREDNOSTI

Trajna epilacija pazuha ima niz prednosti u odnosu na „klasične“ metode uklanjanje pazušnih dlaka.
Ako koristite kreme za depilaciju, rešićete se dlačica na određeno vreme, ali ono što može da se javi je burna alergijska reakcija. Trajna epilacija pazuha ne može izazvati nikakve alergijske reakcije, jer se radi bez ikakvih hemijskih sredstava.
Kod korišćenja brijača za uklanjanje pazušnih dlaka, koža se svakodnevno iritira, postaje crvena i preterano osetljiva, dok dlačice već nakon samo par sati počinju ponovo da rastu ( neželjeni efekat „crnih tačkica“). Trajna epilacija pazuha nudi trajno rešenje – pazuh bez dlačica, bez iritacije kože i bilo kakvih neestetskih efekata.
Depilacija pazušnih dlaka voskom je veoma bolna, zbog izrazite osetljivosti ove regije. Depilacija voskom može dovesti do upale folikula dlake i upale znojnih žlezda, kao posledice infekcije pri depilaciji voskom. Trajna epilacija pazuha nije bolna, ne dovodi do infekcija, niti ikakvih zapaljenskih procesa, a rezultati koje postižete trajnom epilacijom su glatka koža pazuha bez neželjenih dlačica.

TRAJNA EPILACIJA PAZUHA U VITA ELOS-u

U Vita Elos-u se radi Trajna epilaciju pazuha 808 Diod laserom (nemačka oprema), koji ima izuzetan sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana i omogućava postizanje zavidnih rezultata. Bez obzira na to što je zona ispod pazuha vrlo osetljiva regija i što je tu rast dlaka više pod uticajem hormonskog statusa nego na ostalim regija tela, u Vita Elos-u je za uslugu Trajna epilacija pazuha prosečan broj tretmana isti kao i kod trajne epilacije bilo koje druge regije tela, zbog kvaliteta same laserske opreme koja se koristi – oko 10 tretmana.
Kako je cena jednog tretmana usluge Trajna epilacija pazuha samo 2.000,00 RSD, finansijska isplativost ovakvog načina uklanjanja dlačica je očigledna – problem neželjenih dlačica trajno rešavate za manje od godinu dana, dok kod svih ostalih načina uklanjanja pazušnih dlačica jedino što imate trajno su: plaćanje depilacije i dlačice!

Rešite se dosadnih, neurednih dlačica pazušne regije, sa najmanje bola u odnosu na druge metode uklanjanja dlaka. Oslobodite se neželjenih dlačica pazušne regije brzo i efikasno koristeći našu uslugu Trajna epilacija!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više