fbpx

Šta je Ultrazvučna kavitacija i čemu je namenjen tretman

Zašto je pravilna ishrana važna za Ultrazvučni SMAS lifting
31. januar 2023.
Nehirurška blefaroplastika za zatezanje kapaka
6. februar 2023.
Zašto je pravilna ishrana važna za Ultrazvučni SMAS lifting
31. januar 2023.
Nehirurška blefaroplastika za zatezanje kapaka
6. februar 2023.
Prikaži sve

Šta je Ultrazvučna kavitacija i čemu je namenjen tretman

Ultrazvučna kavitacija

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA KAO SAVREMENA METODA ZA REOBLIKOVANJE TELA

Ultrazvučna kavitacija se najjednostavnije može definisati kao nehirurška liposukcija, ali uz nekoliko osnovnih razlika u odnosu na taj metod redukcije telesne mase: Ultrazvučna kavitacija se najjednostavnije može definisati kao nehiruršku liposukciju, ali uz nekoliko osnovnih razlika u odnosu na taj metod redukcije telesne mase:
-kod tretmana Ultrazvučna kavitacija nema bola, nema anestezije, nema igala, niti ožiljaka, jer je u pitanju nehirurški i neinvazivni tretman,
- Ultrazvučna kavitacija direktno utiče na gubitak lipocita (masti), pa su samim tim i rezultati koji se postižu su trajni,
- kavitacija (lipoliza) se bori protiv lokalizovanih masnih ćelija, a ne protiv preterane gojaznosti.
Ultrazvučna kavitacija je uspešan metod za reoblikovanje tala zato što je reč o primeni medicinske ultrazvučne radiofrekvencije, koja je naučno razvijena i usavršena. Tehnologija, ovako razvijena, se zasniva na medicinskom proboju ultrazvučnih talasa i radio frekventne energije na željena mesta, kako bi se selektivno razgradile masne ćelije, bez negativnih uticaja na susedne organe i ćelije. Postupak Ultrazvučna kavitacija je udoban i bezbolan, nema neželjenih efekata i ne zahteva anesteziju.

KAKO ULTRAZVUČNA KAVITACIJA REOBLIKUJE TELO

Ultrazvučna kavitacija je tretman koji istovremeno objedinjuje nekoliko različitih tehnologija: ultrazvuk visokog intenziteta, monopolarne radio-talase visokog intenziteta, masažu pritiska i mikro struju. Zahvaljujući takvoj kombinaciji savremene tehnologije, ultrazvučna kavitacija daje rezultate koji su vidljivi odmah nakon svakog tretmana, a vezanim tretmanima od po nekoliko ponavljanja u određenim vremenskih intervalima, garantuje vam se efekat u vidu novog, lepšeg izgleda tela: zategnuto, podmlađeno i ponovo skladno oblikovano.
Tretman Ultrazvučna kavitacija ultrazvukom direktno deluje na razgrađivanje masnih ćelija i razbijanje celulita. Ultrazvučna kavitacija dovodi do topljenja masti pomoću ultrazvuka, gde se masne ćelije pretvaraju u sitne kapi, koje se potom lako eliminišu putem urinarnog i limfnog sistema. Na taj način, vaše telo će postepeno, tokom serije tretmana Ultrazvučna kavitacija, vratiti svoj prirodan izgled i oslobodićete se masnih naslaga i neprijatnog celulita.
Regije tela koje na koje se može primeniti tretman Ultrazvučna kavitacija obuhvataju: bokove, butine, stomak, zadnjicu.
Tretman Ultrazvučna kavitacija se u našem Kabinetu primenjuje uporedo sa dijetetskim protokolima lečenja gojaznosti i zdravstvenim savetima, namenjenim redukciji masnih naslaga i uvođenju normalne ishrane. Broj tretmana Ultrazvučna kavitacija je individualan i zavisi od stanja klijenta i složenosti problema koji se rešava.
Prednosti tretmana Ultrazvučna kavitacija:
- smanjenje zapremine tj. obima tkiva (uništavanje masnih ćelija),
- oblikovanje i zatezanje tela,
- povećan tonus mišića tretirane regije.
- Ultrazvučna kavitacija je inovativna kombinacija tretmana za redukciju masnih ćelija, smanjenje celulita, zatezanje kože i podizanje zadnjice, koji istovremeno objedinjuje nekoliko različitih tehnologija: ultrazvuk visokog intenziteta, monopolarne radio-talase visokog intenziteta, masažu pritiska i mikro struju.
- Ultrazvučna kavitacija je jedan od najefikasnijih, danas dostupnih metoda, za redukciju celulita i lokalnog gubitka masnih naslaga. Trenutno ne postoji bolji i efikasniji postupak da se na neinvazivan, nehirurški način reoblikuje telo od tretmana Ultrazvučna kavitacija.
- Postupak Ultrazvučna kavitacija je udoban i bezbolan, nema neželjenih efekata i ne zahteva anesteziju ili sedative.

Reoblikujte telo tretmanom Ultrazvučna kavitacija i oslobodite se masnih naslaga!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više