fbpx

Radiotalasni lifting za dve zone po ceni jedne zone

Kolagen
Šta je kolagen i zašto je važna njegova prirodna regeneracija
19. april 2018.
Poklon Vaučer
Poklon vaučer – obradujte dragu osobu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica ili tela
25. april 2018.
Kolagen
Šta je kolagen i zašto je važna njegova prirodna regeneracija
19. april 2018.
Poklon Vaučer
Poklon vaučer – obradujte dragu osobu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica ili tela
25. april 2018.
Prikaži sve

Radiotalasni lifting za dve zone po ceni jedne zone

Radiotalasni lifting

PAKET USLUGA ZA RADIOTALASNI LIFTING U VITA ELOS-u

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi izuzetnu povoljnost kada se radi o tretmanu Radiotalasni lifting. Reč je o paket usluzi, koja podrazumeva, kao povoljnost za sve naše klijente, da po ceni 1 zone koja se tretira, imate tretman po istoj ceni za 2 zone.
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING
ZA 1 ZONU
RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING
ZA 2 ZONE
RSD 2.000,00
Ova paket usluga znači da umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica možete po istoj ceni uraditi i zonu lica i zonu vrata. Na ovaj način smo izašli u susret svim našim klijentima koji se odluče za ovaj tretman, jer je ovakva kombinacija (lice i vrat) vezana, neodvojiva i uobičajeno je da se tretman radi zajedno, kako bi se postigli ujednačeni rezultati.

RADIOFREKVENTNI ILI RADIOTALASNI LIFTING LICA I TELA

Radiotalasni lifting je bipolarna radiofrekventna metoda, koja radi na frekvenciji od 3 MHz. Radiotalasima se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen, koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost naše kože. Ceo princip tretmana Radiotalasni lifting se bazira na selektivnom, dubokom zagrevanju tkiva, što podstiče kontrakciju kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina i nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i mladalačkom izgledu.
Radiotalasni lifting je veoma popularan metod, koji ublažava postojeće znake starenja, kao što su bore i opuštena koža, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja. Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING) je tretman koji se primenjuje u svrhu uklanjanje bora lica i zatezanje opuštene kože tela i kože bez volumena. Postupak radiotalasnog liftinga se radi radiotalasnim manipulatorom kao vrlo jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan tretman za vaše lice ili telo. Tretman radiotalasnog liftinga dovodi do poboljšanje izgleda i zategnutosti kože celog tela. Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING) daje izuzetne rezultate kod tretmana regije lica, vrata, ruku, stomaka, nogu ili zadnjice.
Radiotalasni lifting lica i tela se preporučuje: kada se pojave bore i prvi znaci starenja, kod slabe i opuštene kože posle trudnoće i/ili mršavljenja, kod opuštenosti kože na licu, vratu, stomaku, rukama, nogama, dekolteu, kod pojave spuštenih kapaka, kesica oko očiju, bora na čelu i licu, kesastih obraza, nazolabijalnih bora, ako se želi efekat liftinga bez hirurškog zahvata, kod preventivnog sprečavanja gubitka elastina i kolagena u koži, smanjenog turgora kože, ukoliko je potrebno zatezanje grudi, gluteusa, otklanjanje strija i celulita.

Uklonite ili ublažite postojeće znake starenja - neka Vaše bore nestanu, a opuštena koža ponovo postane zategnuta pomoću tretmana Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING)!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više