fbpx

Primena radiotalasa u kozmetičkim tretmanima

Cene usluga u našem Kabinetu
26 oktobra, 2018
3D HIFU
Lifting lica i tela uz najnoviju 3D HIFU tehnologiju
31 oktobra, 2018
Prikaži sve

Primena radiotalasa u kozmetičkim tretmanima

O RADIOTALASNOM MANIPULATORU

Radiotalasi su vrsta elektromagnetskog zračenja u opsegu EM spektra, koji su po talasnoj dužini iznad infracrvenog spektra. Područje radiotalasnog spektra obuhvata talasne dužine od milimetar do kilometar, odnosno frekvencije od 300 kHz do 300 GHz.
U kozmetici, radiotalasi se primenjuju u cilju podmlađivanja i zatezanja kože, a tretman se zove – Radiotalasni lifting. Tretman radioliftinga nije invazivan i potpuno je bezbolan. Za tretman Radiotalasni lifting se koristi radiotalasni manipulator, kao sastavni deo multifunkcionalnog aparata. Radiotalasni manipulator radi na frekvenciji od 3 MHz i smatra se bipolarnom radiofrekventnom metodom.
Radiotalasi, primenjeni u kozmetici kod tretmana Radiotalasni lifting, zagrevaju srednji sloj kože do 42 ⁰C. To je sloj kože u kojem se nalaze kolagen i elastin, a elastična vlakna, koja daju čvrstinu koži, na to zagrevanje reaguju pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana (vrši se stimulacija fibroblastnih ćelija).
Radiotalasnim manipulatorom se na potpuno prirodan i neinvazivni način podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled kože.

EFEKTI RADIOTALASA I TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING

Suštinski efekat radiotalasa tokom tretmana Radiotalasni lifting se ogleda u retrakciji i učvršćivanju kolagena i elastina, kao odgovor na radiotalasni stimulaciju (zagrevanje). Starenjem, vlakna kolagena, koja koži daju čvrstinu koži, se ispravljaju, te ona postaje opuštena i sa borama.
Nakon serije tretmana Radiotalasni lifting i stimulacije kolagena, on počinje da se prirodno obnavlja, a efekti koji se time postižu su sledeći:
- koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija,
- drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, normalizuje se lučenje sebuma,
- brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka),
- veoma zadovoljavajući efekat kod opuštene kože čitavog tela, prvenstveno stomaka, unutrašnje strane nadlaktica i butina,
- radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje,
- zateže se opuštena koža kompletnog tela.
Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine. Prilikom konsultacije pre prvog tretmana, procenjuje se stanje kože klijenta i shodno tome se kreira individualna shema tretmana Radiotalasni lifting.

Poboljšajte kvalitet i izgled kože, podmladite se tretmanom Radiotalasni lifting!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više