fbpx

Primena radiotalasa u kozmetičkim tretmanima

Cene usluga u našem Kabinetu
26. oktobar 2018.
3D HIFU
Lifting lica i tela uz najnoviju 3D HIFU tehnologiju
31. oktobar 2018.
Cene usluga u našem Kabinetu
26. oktobar 2018.
3D HIFU
Lifting lica i tela uz najnoviju 3D HIFU tehnologiju
31. oktobar 2018.
Prikaži sve

Primena radiotalasa u kozmetičkim tretmanima

O RADIOTALASNOM MANIPULATORU

Radiotalasi su vrsta elektromagnetskog zračenja u opsegu EM spektra, koji su po talasnoj dužini iznad infracrvenog spektra. Područje radiotalasnog spektra obuhvata talasne dužine od milimetar do kilometar, odnosno frekvencije od 300 kHz do 300 GHz.
U kozmetici, radiotalasi se primenjuju u cilju podmlađivanja i zatezanja kože, a tretman se zove – Radiotalasni lifting. Tretman radioliftinga nije invazivan i potpuno je bezbolan. Za tretman Radiotalasni lifting se koristi radiotalasni manipulator, kao sastavni deo multifunkcionalnog aparata. Radiotalasni manipulator radi na frekvenciji od 3 MHz i smatra se bipolarnom radiofrekventnom metodom.
Radiotalasi, primenjeni u kozmetici kod tretmana Radiotalasni lifting, zagrevaju srednji sloj kože do 42 ⁰C. To je sloj kože u kojem se nalaze kolagen i elastin, a elastična vlakna, koja daju čvrstinu koži, na to zagrevanje reaguju pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana (vrši se stimulacija fibroblastnih ćelija).
Radiotalasnim manipulatorom se na potpuno prirodan i neinvazivni način podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled kože.

EFEKTI RADIOTALASA I TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING

Suštinski efekat radiotalasa tokom tretmana Radiotalasni lifting se ogleda u retrakciji i učvršćivanju kolagena i elastina, kao odgovor na radiotalasni stimulaciju (zagrevanje). Starenjem, vlakna kolagena, koja koži daju čvrstinu koži, se ispravljaju, te ona postaje opuštena i sa borama.
Nakon serije tretmana Radiotalasni lifting i stimulacije kolagena, on počinje da se prirodno obnavlja, a efekti koji se time postižu su sledeći:
- koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija,
- drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, normalizuje se lučenje sebuma,
- brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka),
- veoma zadovoljavajući efekat kod opuštene kože čitavog tela, prvenstveno stomaka, unutrašnje strane nadlaktica i butina,
- radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje,
- zateže se opuštena koža kompletnog tela.
Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine. Prilikom konsultacije pre prvog tretmana, procenjuje se stanje kože klijenta i shodno tome se kreira individualna shema tretmana Radiotalasni lifting.

Poboljšajte kvalitet i izgled kože, podmladite se tretmanom Radiotalasni lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više