fbpx

Prednosti tretmana Uklanjanje tetovaža laserom – Vita Elos Novi Sad

Tretman Nehirurška blefaroplastika za zatezanje kapaka
24. maj 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Zašto je važno poznavanje strukture kože kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
29. maj 2024.
Tretman Nehirurška blefaroplastika za zatezanje kapaka
24. maj 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Zašto je važno poznavanje strukture kože kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
29. maj 2024.
Prikaži sve

Prednosti tretmana Uklanjanje tetovaža laserom – Vita Elos Novi Sad

Uklanjanje tetovaža

TRETMAN UKLANJANJE TETOVAŽA LASEROM

Tretman Uklanjanje tetovaža je jedan od najboljih načina nehirurškog uklanjanja tetovaža. Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava svim svojim klijentima da na stručan, profesionalan i uspešan način reše ovaj problem, koristeći jednu od usluga – Uklanjanje tetovaža.
U kabinetu Vita Elos Novi Sad se tretman Uklanjanje tetovaža radi Nd:YAG laserom. Tretman radi lekar, koji pre pristupa uklanjanju neželjene tetovaže vrši pregled pacijenta.
Uklanjanje tetovaža može biti delimično ili kompletno uklanjanje, zavisno od želje klijenta.
U zavisnosti od veličine tetovaže, mesta gde se nalazi, dubine u koju je unet pigment, razlikovaće se i broj potrebnih tretmana Uklanjanje tetovaža da se dođe do željenih rezultata. Obično stare tetovaže nestaju posle 5 do 8 tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, dok je kod profesionalnih potrebno 10 i više tretmana.

PREDNOSTI TRETMANA UKLANJANJE TETOVAŽA LASEROM

Uklanjanje tetovaža laserom ima brojne prednosti, koje ga čine popularnim izborom za one koji žele da se reše neželjenih tetovaža.
Ključne prednosti tretmana:
1. Efikasnost tretmana Uklanjanje tetovaža laserom
Tretman Uklanjanje tetovaža laserom daje veoma dobre rezultate kod uklanjanja različitih boja tetovaža. Laserska tehnologija mogu ukloniti čak i teže boje, kao što su zelene i plave nijanse.
2. Minimalno oštećenje kože
Kod tretmana Uklanjanje tetovaža laserom se cilja samo pigment tetovaže, te okolna tkiva ne bivaju oštećena. Ovakav način rada lasera smanjuje rizik od ožiljaka u poređenju sa starijim metodama uklanjanja tetovaža.
3. Bezbednost tretmana Uklanjanje tetovaža laserom
Tretman je siguran, posebno u poređenju sa alternativnim metodama, kao što su dermoabrazija ili hirurško uklanjanje, jer ne uključuje fizičko uklanjanje slojeva kože.
4. Brz tretman
Svaki pojedinačni tretman obično traje vrlo kratko i najčešće je od 10 do 30 minuta (zavisi od veličine tetovaže), iako je za potpuno uklanjanje tetovaža obično potrebno više tretmana.
5. Minimalna nelagodnost
Zbog načina rada i delovanja lasera, tretman Uklanjanje tetovaža se smatra laserskim tretmanom koji ima minimalnu neugodnost. Uklanjanja tetovaža pacijent oseća kao peckanje. Lokalni anestetici ili kreme za umirenje mogu se koristiti za dodatnu udobnost kod pacijenata koji to žele.
6. Kratak period oporavka
Nakon tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, većina pacijenata nastavlja sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaže, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.

Uspešno i sigurno uklanjanje tetovaža laserom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više