fbpx

Povoljnost tretmana Radiotalasni lifting – dve regije po ceni jedne

Poklon Vaučer
Poklon vaučeri za tretmane u našem Kabinetu
6. jul 2018.
3D HIFU
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela – cene tretmana u Vita Elos-u
11. jul 2018.
Poklon Vaučer
Poklon vaučeri za tretmane u našem Kabinetu
6. jul 2018.
3D HIFU
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela – cene tretmana u Vita Elos-u
11. jul 2018.
Prikaži sve

Povoljnost tretmana Radiotalasni lifting – dve regije po ceni jedne

Radiotalasni lifting

RADIOTALASNI LIFTING

RF lifting (RF - radio-frekvencija) je postupak grejanje kože i potkožnog tkiva tako što kroz njega prolazi visoka frekvencija struje ili je reč o uticaju visokih frekvencija električnog polja na kožu i potkožno tkivo u cilju dobijanja željenih kozmetičkih efekata.
U našem Kabinetu se koristi uređaj sa bipolarnim sistemom za pružanje usluge Radiotalasni lifting, koji funkcioniše po principu stvaranja elektromagnetnog polja. Naš aparat, u Vita Elos-u, sa bipolarnim sistemom radiotalasa i profesionalnim sistemom hlađenja, uz rad i iskustvo naših stručnjaka, dozvoljava postizanje optimalne temperature u kožnom tkivu tokom tretmana Radiotalasni lifting, bez prekoračenja vrlo tanke granice bezbednosti, čineći tako efekat radiotalasnog liftinga maksimalnim.
Efekti tretmana Radiotalasni lifting, bilo da se odlučite za radiotalasni lifting lica i radiotalasni lifting vrata ili radiotalasni lifting nekih delova tela (podlaktice, zadnjica, kolena, stomak) su: vraćanje mladalačkog izgleda lica, oslobađanje bora, uklanjanje celulita, zatezanje opuštene kože kompletnog tela, a na prvom mestu učinak se ogleda u stimulisanju ponovne proizvodnje kolagena na duži vremenski period.

RADIOTALASNI LIFTING ZA DVE ZONE PO CENI JEDNE ZONE

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi izuzetnu povoljnost kada se radi o tretmanu Radiotalasni lifting. Reč je o paket usluzi, koja podrazumeva, kao povoljnost za sve naše klijente, da po ceni 1 zone koja se tretira, imate tretman po istoj ceni za 2 zone.

CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 1 ZONU - RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 2 ZONE - RSD 2.000,00
Ova paket usluga znači da umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica možete po istoj ceni uraditi i zonu lica i zonu vrata. Na ovaj način smo izašli u susret svim našim klijentima koji se odluče za ovaj tretman, jer je ovakva kombinacija (lice i vrat) vezana, neodvojiva i uobičajeno je da se tretman radi zajedno, kako bi se postigli ujednačeni rezultati tretmana Radiotalasni lifting.

Uklonite ili ublažite postojeće znake starenja - neka Vaše bore nestanu, a opuštena koža ponovo postane zategnuta pomoću tretmana Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING)!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više