fbpx

Kako vršimo uklanjanje fleka sa lica i tela u Vita Elos-u

Ultrazvučni SMAS lifting – obuka za tretman u Vita Elos-u
25. decembar 2019.
Nehirurško uklanjanje strija u Vita Elos-u
Uklanjanje strija Plasma Pen tehnologijom – uspešno i bez nuspojava
30. decembar 2019.
Ultrazvučni SMAS lifting – obuka za tretman u Vita Elos-u
25. decembar 2019.
Nehirurško uklanjanje strija u Vita Elos-u
Uklanjanje strija Plasma Pen tehnologijom – uspešno i bez nuspojava
30. decembar 2019.
Prikaži sve

Kako vršimo uklanjanje fleka sa lica i tela u Vita Elos-u

Depigmentacija

ŠTA SU PEGE I FLEKE I KAKO NASTAJU

Pigmentne promene na koži nastale usled genetskih, starosnih ili spoljnih faktora se uspešno tretiraju u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos.
Fleke i pege na licu se najčešće javljaju zbog veće koncentracije pigmenta melanina na pojedinim mestima i nastaju usled dugotrajnog izlaganja suncu. Fleke se mogu javiti na nosu, čelu, obrazima, rukama, ali i dekolteu i leđima, uglavnom kod osoba svetlije puti. Najčešći uzroci nepravilnog i neželjenog gomilanja pigmenta su UV zraci i toplotna delovanja, hormonski disbalans i upalni procesi. Fleke na licu mogu biti jasno oivičene (tzv. fleke od sunca) ili razlivene (tzv. melasma).
Ukoliko ste primetili da vaše lice postaje neujednačene boje, najbolje je da se odmah javite stručnom licu u Vita Elos-u, kako bi se u ranoj fazi tretmanom Depigmentacija laserom vršilo uklanjanje pega i fleka sa lica ili tela.

TRETMAN UKLANJANJE FLEKA I UKLANJANJE PEGA SA LICA ILI TELA

U Vita Elos-u se koristi Nd:YAG laser za uslugu Depigmentacija laserom (uklanjanje pega i uklanjanje fleka na licu i telu). Reč je o testiranom i savremenom laseru, koji daje izuzetne rezultate. Tretman za uklanjanje pega i uklanjanje fleka je neinvazivan, daleko precizniji od hemijskog pilinga (invazivne tretmani), bez ožiljaka je na tretiranom delu i bilo kakvih drugih nuspojava.
Laser kojim se radi tretman uklanjanja pega i uklanjanje fleka je Nd:YAG laser, kao jedan od najsavremenijih aparata za ovu vrstu tretmana. Ovaj laser emituje specifičnu talasnu dužinu svetlosti ciljajući na to da se eliminiše jedno pitanje ili problem na koži – pege ili fleke. Reč je o testiranom i savremenom laseru, koji daje izuzetne rezultate.
Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment (fleka na licu). Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment (lasersko uklanjanje pega i uklanjanje fleka), se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom, bez ikakvih posledica po klijenta.
Za manje promene često je dovoljan i samo 1 tretman, dok je kod većih promena često potrebno više tretmana. U tom slučaju broj tretmana za uklanjanje pega i uklanjanje fleka laserom je individualan i zavisi od promena na koži koja se tretira, kao i površine kože koju je promena zahvatila.

Oslobodite se fleka i pega tretmanom Depigmentacija laserom i vratite ujednačen izgled lica ili tela!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više