fbpx

Kako se vrši prirodno obnavljanje kolagena dejstvom ultrazvuka

Koje vrste ožiljaka uspešno uklanjamo u našem Kabinetu
January 20, 2020
Uklanjanje tetovaža - Vita Elos
Usluga uklanjanje tetovaža dostupna u Vita Elos-u
January 24, 2020
Prikaži sve

Kako se vrši prirodno obnavljanje kolagena dejstvom ultrazvuka

Kolagen

3D HIFU TEHNOLOGIJA – TEHNOLOGIJA VISOKO FOKUSIRANOG ULTRAZVUKA PRILAGOĐENA STANJU SVAKOG PACIJENTA

Lifting lica i tela ultrazvukom (primena 3D HIFU tehnologije), koji se radi u našem Kabinetu, je takav lifting lica koji ne zateže kožu samo površinski, već dopire i do dubljeg sloja kože – SMAS sloja. SMAS sloj je onaj deo kože koji sadrži sve elemente neophodne za mladalački izgled lica - kolagen i elastin.
Lifting lica i tela 3D HIFU tehnologijom je danas jedan od najpopularnijih i široko prihvaćenih načina zatezanja kože lica, jer je potpuno siguran, prirodan, neinvazivan, daje dugoročne efekte, bez primene ikakvih invazivnih postupaka.
Postupak SMAS lifting-a sprovodi lekar (hirurg) iz Moskve, sa višegodišnjim iskustvom u laserskoj medicini. Takođe, želimo da istaknemo da posebno obučeni i visoko kvalifikovani tim Vita Elos-a radi svakom klijentu pristupa individualno i prilagođava tretman stanju pacijenta.

PRIRODNA REGENERACIJA KOLAGENA U VITA ELOS-u

Kolagen ima oblik grane, koja se sastoji od “korena” (na oko 4,5 mm) i “grana” (površinski slojevi kože). Suština funkcije i očuvanja kolagena je regeneracija njegovog korena, jer koren kolagena direktno utiče i na stanje grana kolagena. Ukoliko je koren kolagena oslabio, grane se smanjuju se i razređuju, a time se smanjuje i funkciju čitave strukture vezivnog tkiva – dolazi do pojave prvih znakova starenja.
Kolagen ima tu sposobnost da se prirodno obnavlja. Kako starimo, javlja se trajni deficit kolagena usled sve sporijeg njegovog prirodnog obnavljanja. Rezultat deficita kolagena je lako uočljiv - pojavljuju bore, a proces starenja postaje sve vidljiviji.
Kako bi se proces gubitka i regeneracije kolagena usporio i umanjili negativni efekti ove pojave, u našem Kabinetu nudimo revolucionarnu uslugu iz domena aparatne kozmetike koja na prirodan način utiče ne regeneraciju i obnavljanje kolagena i njegovih funkcija – Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting terapija je ultrazvučni, neinvazivni, nehirurški SMAS lifting lica i tela, kod kog se fokusiranim ultrazvukom deluje na dubini kože od 4,5 mm - na sam „koren“ kolagena, te podstiče njegovo prirodno obnavljanje, koje se postepeno širi i na “grane” kolagena, smeštene u plićim slojevima kože.
Efekti ultrazvučnog SMAS lifting traju do 3 godine, a podrazumevaju: nestanak bora, zategnutost kože, vraćanje mladalačkog izgleda na prirodan i neinvazivan način.

Zakažite svoj termin za prirodno obnavljanje kolagena i vraćanje mladalačkog izgleda!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više