fbpx

Cena tretmana uklanjanje strija Plasma Pen-om

Lepota nije luksuz, lepota je način života
Imuni sistem i njegov uticaj na efekte pojedinih tretmana
7 decembra, 2018
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Ultrazvučni, duboki SMAS lifting – šta je SMAS sloj
12 decembra, 2018
Prikaži sve

Cena tretmana uklanjanje strija Plasma Pen-om

PRISTUPAČNOST CENE TRETMANA UKLANJANJE STRIJA

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce, Vita Elos Novi Sad, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po najpristupačnijim cenama u gradu.
Vita Elos se pobrinula da svojom ponudom raznovrsnih usluga iz domena savremene aparatne kozmetike, omogući podjednako i muškarcima i ženama da svoj izgled vrate u željeno stanje, a potom očuvaju i održe postignute efekte. Jedna od takvih usluga je i Uklanjanje strija primenom Plasma Pen tehnologije.
Uklanjanje strija primenom Plasma Pen-a u našem Kabinetu se radi uz korišćenje najkvalitetnije i testirane opreme. Podjednako nam je važno da vam ta usluga, pored kvaliteta, bude i finansijski pristupačna, te smo iz tog razloga odlučili da naša cena bude prihvatljive za sve naše klijente.
Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen se kreće od 20 EUR pa naviše, što zavisi od tretirane površine.

UKLANJANJE STRIJA PLASMA PEN-om

Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod tretmana Uklanjanje strija. Plasma Pen tehnologija stvara strogo i precizno kontrolisanu povredu specifičnih kožnih ćelija u cilju podsticanja zatezanja kože i proizvodnje kolagena. Ovaj postupak utiče na zatezanje kože, a time i veoma uspešno uklanja strije i poboljšava ukupan kvalitet i izgled kože.
Postupak Uklanjanje strija Plasma Pen-om je, nakon prvog tretmana, moguće ponoviti posle 3 meseca. Preporučen broj tretmana Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen zavisi od željenog efekta i stanja promene na koži.
Nakon određenog broja tretmana Uklanjanje strija vraća se prirodan izgled kože bez vidljivih linija duž stomaka, butina, bokova, listova, unutrašnjeg dela kolena, poboljšava se ukupan kvaliteta kože i postiže se željeno zatezanje kože tretirane regije usled povećane proizvodnje kolagena.

Ukoliko želite da učinite sve što je u službi vaše lepote, Vita Elos je pravo mesto za vas.
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više