fbpx

808 DIOD laser

Depigmentacija laserom
Uklanjanje pega i fleka sa lica u Vita Elos-u
18. novembar 2017.
SMAS lifting
Vrste delovanja na SMAS sloj kože
23. novembar 2017.
Depigmentacija laserom
Uklanjanje pega i fleka sa lica u Vita Elos-u
18. novembar 2017.
SMAS lifting
Vrste delovanja na SMAS sloj kože
23. novembar 2017.
Prikaži sve

808 DIOD laser

808 Diod laser

O LASERU

Ovaj laser ima dužinu talasa 808 nm i za razliku od većine drugih vrsta aparata za trajnu epilaciju garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama i efikasno ih uništava.
Generator lasera ima gipko regulisanje i razvija veliku jačinu sa visokim brojem ponavljanja impulsa (frekvencija).
Lasersko zračenje se apsorbuje kroz pigment (melanin), zagreva koren dlake i uništava folikulu iznutra.
Aparat realizuje tehnologiju frakcione termolize i ne povređuje kožno tkivo, te time sprečava rast folikula u daljem periodu.
808 Diod laser je:
- najkvalitetnija oprema sa manipulatorom nemačkog proizvoda (Germany bars),
- najnovija generacija lasera sa pojačanim sistemom hlađenja, uz postizanje visoke efikasnosti i bezbednosti tretmana, dajući dugotrajne rezultate,
- laser sa velikom dimenzijom manipulatora (27x15 mm), koji dozvoljava da se ubrza tretman i poboljša vaš komfor, -
laser koji omogućava epilaciju svih vrsta i tena kože, kao i svih boja dlaka (osim sedih),
- laser sa velikom dužinom talasa koji garantuju duboko prodiranje zraka u dermu i izaziva nepovratno uništavanje dlaka,
- usklađen sa evropskim i američkim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički ispitana oprema.

USLUGA KOJA SE RADI 808 DIOD LASEROM U VITA ELOS-u

808 Diod laser se koristi samo za trajno uklanjanje dlaka (trajnu epilaciju). Tretman je veoma jednostavan i brz i smatra se najefikasnijim u svetu. Praćen je blagim peckanjem na koži, ali ne spada u bolne tretmane.
Laserski snop 808 Diod lasera je usmeren na kožu, direktno deluje kroz melanin (pigment) i zagreva folikulu neželjene dlake. Svetlosna energija laserskog zraka se pretvara u toplotnu energiju. Ćelije melanina i folikule apsorbuju tu energiju lasera, što dovodi do zagrevanja folikula dlaka, termički je oštećuju i na taj način dovode do njihovog selektivnog uništenja. Ovim postupkom se dlaka u potpunosti trajno uklanja, zajedno sa svojim DNK zapisom, što je razlog da te dlake, u toj regiji, više neće biti tj. ona više neće rasti. Ovako oštećen koren neželjene dlake više ne može stvarati dlaku istog kvaliteta kao ranije. Svakim sledećim tretmanom trajne epilacije se ovo oštećenje povećava, te posle 6-8 tretmana (u intervalima koje naš lekar odredi) dolazi do trajnog izostanka rasta dlake. Laserska epilacije sa obavlja tokom faze rasta dlake, jer je tada najbolje delovanje lasera. Trajnu epilaciju na istoj regiji je neophodno ponoviti u određenim razmacima, zbog različitih faza rasta dlake
Ukupan broj tretmana trajne epilacije zavisi od pigmenta dlake, njihove gustine i jačine, i hormonskog statusa klijenta.

Trajna epilacija 808 Diod laserom je jedna od najpopularnijih i najefikasnijih. Zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više