fbpx

Uštedite trajnom epilacijom

Radiotalasni lifting
Istorija razvoja i primene metodologije radio frekvencije u medicini i kozmetologiji
22. novembar 2016.
Iscrtavanje obrva japanskom metodom
Popust na uslugu Microblading
1. decembar 2016.
Radiotalasni lifting
Istorija razvoja i primene metodologije radio frekvencije u medicini i kozmetologiji
22. novembar 2016.
Iscrtavanje obrva japanskom metodom
Popust na uslugu Microblading
1. decembar 2016.
Prikaži sve

Uštedite trajnom epilacijom

Trajna epilacija

UŠTEDITE TRAJNOM EPILACIJOM

U kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos posebno želimo da naglasimo povoljnost usluge koju nudimo - Trajna epilacija 808 Diod laserom. Takođe želimo da Vas upoznamo sa svim njenim prednostima u odnosu na klasičnu depilaciju, uključujući tu i ekonomski efekat – dugoročna isplativost usluge Trajna epilacija u odnosu na klasičnu depilaciju. Ove efekte ćemo dati na primeru Trajne epilacije celih nogu (kao naše najskuplje usluge iz domena usluge Trajna epilacija), odnosno depilacije voskom (toplim, hladnim itd.) celih nogu.

POREĐENJE METODA LASERSKE EPILACIJE I KLASIČNE DEPILACIJE

BEZBEDNOSTTRAJNA EPILACIJA

U Vita Elos-u se za pružanje usluge Trajna epilacija nogu koristi provereni, testirani i sertifikovan aparat najnovije generacije sa jakim sistemom hlađenja - 808 Diod laser. Trajnu epilaciju u našem Kabinetu rade stručna lica sa dugogodišnjim iskustvom, po potrebi uz konsultaciju lekara. Trajna epilacija se radi u strogo higijenskim uslovima, bez mogućnosti negativnih efekata na kožu (oštećenja, iritacije). Posle tretmana nema crvenila kože nogu, nema svraba, niti opekotina.

KLASIČNA DEPILACIJA

Kod klasične depilacije hladnim, toplim voskom, sada popularnom depilacijom šećerom, često se susrećete sa brojnim neželjenim efektima. Ovu vrstu depilacije, u velikom broju slučajeva radi nestručni kozmetičar. Kao posledica toga, javljaju se: svrab, opekotine, nepotpuna depilacija, nehigijenski uslovi rada. Takođe veliki problem je i kvalitet voska za hladnu depilaciju ili nestručan i nehigijenski način pretapanja voska kod tople depilacije.

BEZBOLNOSTTRAJNA EPILACIJA

U Kabinetu strogo negujemo individualni pristup svakom klijentu, tako da se svakom ponaosob prilagođava terapija njegovim mogućnostima. To se odnosi i na pitanje tolerancije i praga bola. Cilj trajne epilacije nije bolan tretman, već postizanje željenih rezultata i sa manjom energijom, što je moguće zahvaljujući kvalitetu 808 Diod lasera. Dakle, kod usluge Trajna epilacija nogu nikada se ne prelazi prag bola klijenta, te on jedino može osetiti određenu toplotu i blago peckanje u zoni tretmana.

KLASIČNA DEPILACIJA

Depilacija voskom je svakako bolna, bilo da je reč o toplom ili hladnom vosku. Klasičnom depilacijom se ne može postići prilagođavanje tretmana pragu bola pojedinačnog klijenta. Metod uklanjanja dlaka je isti za sve, dok su delovi nogu različito osetljivi na bol. Dodatan bol i velika neprijatnost se javljaju ukoliko osoba koja radi depilaciju nije dovoljno vešta, te trake za depilaciju ne uklanja brzo, već sporo i bez zatezanja kože koja se depilira.

PROBLEM URASTANJA DLAKATRAJNA EPILACIJA

Trajna epilacija je jedini način kojim možete rešiti problem urastanja dlaka. 808 Diod laser uništava dlaku, tako što zraci lasera prolaze u dlaku preko pigmenta melanina i zagrevaju folikulu dlake, što dovodi do njenog uništavanja.

KLASIČNA DEPILACIJA

Nakon određenog vremena otklanjanja dlačica klasičnom depilacijom, one postaju slabije, a time se i teže probijaju kroz površinski sloj kože. To izaziva urastanje dlaka, koji je ne samo estetski problem, već i problem za postupak depilacije takođe (takve dlake ne mogu da se depiliraju).

STANJE KOŽE POSLE TRETMANATRAJNA EPILACIJA

Trajna epilacija koja se radi 808 Diod laserom ima i dodatni pozitivan efekat delovanja na kožu. Nakon tretmana trajne epilacije, ne samo da se rešavate neželjenih dlačica trajno, već se poboljšava stanje kože u tretiranoj zoni. Zraci lasera prodiru u dermis, zagrevaju ga, izazivajući jačanje i rast kolagena, poboljšanje turgora i elastičnosti kože u celom tretiranom delu. Koža postaje više hidrirana i nežnija posle tretmana Trajna epilacija.

KLASIČNA DEPILACIJA

Stalno izlaganje tretmanima klasične depilacije utiče na stanje kože. Uticaj može biti na više načina: koža postaje mlitava i opuštena, više nije ravna, od uraslih dlaka se stvaraju ožiljci, a na pojedinim regijama (kod vrlo osetljive kože) česti tretmani depilacije mogu dovesti do promene krvnih sudova (njihovog rasta), te koža može da poprimi i plavu boju. Klasična depilacije ne utiče na hidrantnost i elastičnost kože u smislu da je povećavaju.

REZULTATITRAJNA EPILACIJA

Trajna epilacija daje i trajne rezultate. Nakon serije ovih tretmana, oslobađate se neželjenih dlačica trajno. Trajna epilacija omogućava da dlake, koje su uništene dejstvom lasera, otpadnu i one zaista više ne postoje.

KLASIČNA DEPILACIJA

Klasična depilacija daje kratkoročne rezultate. Uklanjanje dlaka ovim postupkom se mora ponavljati na obično 3 nedelje (individualno, zavisno od rasta dlake). Posle svakog tretmana klasične depilacije, dlake ne bivaju uništene, već nastavljaju svoj normalan rast.

RAZMAK IZMEĐU TRETMANATRAJNA EPILACIJA

Razmak između tretmana trajne epilacije se kreće od 1-3 meseca i određuje se zavisno od procene našeg stručnog lica nakon prethodnog tretmana.

KLASIČNA DEPILACIJA

Tretmani uklanjanja dlaka klasičnom depilacijom se rade na svake 3 nedelje, ukoliko želite da ste uredno depilirani.

KOJE DLAKE MOGU DA SE UKLONETRAJNA EPILACIJA

Trajna epilacija je pogodna za uklanjanje svih vrsta dlaka, osim sedih, jer one ne sadrže pigment. Osnovi uslov za rad lasera je da dlaka sadrži pigment.

KLASIČNA DEPILACIJA

Kod klasične depilacije je moguće uklanjati sve vrste i boje laka, jer sredstva kojima se radi klasična depilacija ne funkcionišu po principu po kom radi laser.

BROJ TRETMANATRAJNA EPILACIJA

Prosečan broj tretmana kod trajne epilacije je 10 tretmana, kako bi se postigli trajni rezultat.

KLASIČNA DEPILACIJA

Kod klasične depilacije broj tretmana nije određen, oni se radi stalno, kako izrastaju nove dlake.

ISPLATIVOST TRAJNE EPILACIJETRAJNA EPILACIJA

Trajna epilacija nogu rađena 808 Diod laserom (skuplja u odnosu na Trajnu epilaciju Elos-om) po tretmanu košta 6.000,00 dinara. Presečan broj tretmana trajne epilacije nogu je oko 10 (zbog različitih faza rasta dlaka). Da bi se oslobodili neželjenih dlačica na nogama i koristili uslugu Trajna epilacija nogu, potrebno je da izdvojite oko 60.000,00 dinara na godišnjem nivou.

KLASIČNA DEPILACIJA

Klasična depilacija hladnim voskom celih nogu košta oko 1.000 dinara u većini kozmetičkih salona. Ako se radi na 3 nedelje, kao uobičajena dinamika tretmana (gde efekat glatkih nogu traje svega 10 - 14 dana), za godinu dana za ovu vrstu depilacije izdvajate 16.000,00 dinara. Rastu Vam dlake i dalje, naravno, i sigurno morate još izdvojiti previše para za depilaciju u narednih 10-tak godina.

Da saberemo isplativost svake od pomenutih metoda uklanjanja dlaka na primeru klijentkinje starosti 30-tak godina: depilacija voskom je do sada trajala bar 10 godina unazad, recimo jednom mesečno (120.000,00 dinara) i nastaviće sigurnih 15-20 godina i dalje da na ovaj način uklanja dlake (budući trošak znatno premašuje 120.000,00 dinara). Ali ako se odluči za uslugu Trajna epilacija nogu, njen budući trošak je samo 60.000,00 dinara uz zavidan efekat (koji nikako ne može postići klasičnom depilacijom) – njene noge će trajno biti bez dlačica. Dakle, sigurno isplativo – umesto najmanje 120.000,00 dinara, dajete 60.000,00 dinara. Vaša ušteda je bar 60.000,00 dinara! Ono što je prednost trajne epilacije je to što klijent sam može da reguliše svoje troškove, jer je pauza između tretmana velika, a dlake su čak i posle prvog tretmana tanje i usporava im se rast.

Ono što Vita Elos neguje je moto da lepota nije luksuz, lepota je način života! Oslobodite se neželjenih dlačica trajno, sigurno i efikasno uz najsavremenije i testirane aparate, uštedite novac i zakažite termin!
Čekamo Vas. Vaš Vita Elos.

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više