fbpx

Uspešno uklanjanje akni serijom tretmana ELOS tehnologijom

Laserska trajna epilacija – povoljne cene tretmana po regijama
20 septembra, 2019
Lifting tela u Vita Elos-u
Zatezanje i podizanje grudi Ultrazvučnim SMAS liftingom
25 septembra, 2019
Prikaži sve

Uspešno uklanjanje akni serijom tretmana ELOS tehnologijom

Uklanjanje akni u Vita Elos-u

KADA KRENUTI SA TRETMANOM UKLANJANJE AKNI

Akne (bubuljice i ciste) se javljaju na koži kao posledica upalnih procesa u području zapušenih kožnih pora, koje su otvori lojnih žlezda. Kada lojne žlezde proizvode višak sebuma, on se zadržava u žlezdama (stvara se komedon – zadržani loj i čep), a bakterije se javljaju kod zapušene lojne žlezde, što dovodi do upalnog procesa. Broj bakterija je proporcionalan količini sebuma, pa je cilj u terapiji akni redukovati broj prisutnih bakterija i smanjiti lučenje sebuma, što je suština tretmana akni ELOS-om. Ova kožna patologija pogađa do 85% ljudi u pubertetu i do 20% odraslih osoba.
Indikacije za primenu tretmana Uklanjanje akni ELOS-om
• komedogene akne,
• papularne akne,
• papulopustularne akne,
• cistične akne,
• ožiljci od akni.

POSTUPAK TRETMANA UKLANJANJE AKNI ELOS-OM

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, u sastavu kompleksnog lečenja akni, koristi se fizioterapiju sa ELOS tehnologijom ili tretman Uklanjanje akni Elos-om.
ELOS terapija Uklanjanje akni je spoj delovanja optičke energije u vidu intenzivnog impulsa svetla (IPL) tj. laserskog zraka i energije elektromagnetnih talasa, koji se emituju u određenom radiofrekventnom dijapazonu.
Koristeći ELOS tehnologiju moguće je potpuno uklanjanje ili značajno smanjenje uticaja dva faktora, koji igraju najznačajniju ulogu u razvoju problema akni – propionbakterija (kao prvog faktora) i prekomernog stvaranja kožnog loja u masnim žlezdama (kao drugog faktora).
Broj tretmana Uklanjanje akni ELOS-om je strogo individualan i zavisi od stanja kože na dan prvog pregleda. Prosečno se preporučuje serija tretmana Uklanjanje akni od 6-8 sa razmakom od 3-4 dana, posle čega se razmak između tretmana Uklanjanje akni povećava na 7 dana, pa do 2 tretmana mesečno. Za održavanje postignutih rezultata preporučuje se jedan tretman Uklanjanje akni ELOS-om mesečno.
U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se praktikuje kompleksni pristup rešavanju problema akni, koji ne obuhvata samo laserski tretman lica, već i preporuku načina ishrane, korišćenja određenih dodataka ishrani, različitih preparata, kao i samog načina života.

Oslobodite se neprijatnih akni i ožiljaka od akni i vratite prirodan izgled lica tretmanom Uklanjanje akni Elos-om!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više