fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting tela – tretman koji se koristi i za zatezanje tela

Radiotalasni lifting – dve zone po ceni jedne
5. decembar 2022.
Raznovrsnost kozmetičkih usluga koje nudi Vita Elos
7. decembar 2022.
Radiotalasni lifting – dve zone po ceni jedne
5. decembar 2022.
Raznovrsnost kozmetičkih usluga koje nudi Vita Elos
7. decembar 2022.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting tela – tretman koji se koristi i za zatezanje tela

Lifting tela u Vita Elos-u

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING – UKRATKO O TRETMANU

Ultrazvučni SMAS lifting je svetski priznata terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologije), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože.
Primenom terapije Ultrazvučni SMAS lifting dobijaju se dugoročni rezultati nakon samo jednog tretmana (1,5 do 3 godine).
Kao rezultat postupka lifting-a lica i tela primenom terapije Ultrazvučni SMAS lifting, javljaju se dva osnovna efekta:
1. veliki broj akupresure dovodi do značajnog smanjenja oblasti fascije i podiže tkivo tretirane regije,
2. kao odgovor na denaturaciju vezivnog tkiva starih vlakana kolagena, javlja se značajna aktivacija metaboličkih procesa, koji podmlađuju tkivo tretirane regije i postiže efekat lifting-a.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING TELA

Pored liftinga lica, kao najznačajnijeg anti-aging tretmana, ultrazvučni SMAS lifting može da se radi i na drugim regijama, kao što su: nadlaktice, butine (unutrašnja i spoljašnja strana), zadnjica, stomak, sedalni deo. Suština tretmana kod ovih regija je ista kao i kod lica – zatezanje i podmlađivanje opuštene kože stomaka, butina, zadnjice ili ruku.
Princip rada fokusiranog ultrazvuka se ne razlikuje u odnosu na Ultrazvučni SMAS lifting lica, osim dubine na kojoj ultrazvuk deluje. Kod lica se dejstvo ultrazvuka ograničava na 1,5-4,5 mm, dok je kod ostalih regija tela dubina dejstva ultrazvuka veća – 8 mm ili 13 mm (pa i 16 mm). Razlog tome je što je SMAS sloj (muskuloaponeurotički sloj, koji se nalazi ispod sloja kože i potkožnog masnog tkiva i mišića, a čine ga slojevi vezivnog tkiva), smešten dublje u predelu nadlaktica, butina, stomaka, zadnjice i sedalnog dela u odnosu na SMAS sloj lica. Terapija 3D HIFU tehnologijom je terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože – poboljšava teksturu i glatkoću kože, uz eliminisanje opuštene kože bilo kog dela tela koji se tretira.
Efekti ultrazvučnog SMAS liftinga tela su vidljivi u potpunosti nakon 6 meseci od tretmana i traju i do 3 godine.
Cena ultrazvučnog SMAS liftinga tela u Kabinetu Vita Elos je ubedljivo najpristupačnija u regionu i kreće se od EUR 550 do EUR 650 zavisno od regije koja se zateže tretmanom.

Iskoristite mogućnosti 3D HIFU tehnologije i zategnite telo primenom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više