fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – prirodan lifting lica i tela ultrazvukom

Uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara
Uklanjanje ispucalih kapilara – efikasan tretman za eliminisanje “pauk vena”
December 10, 2019
Ultrazvučna kavitacija
Razlozi „ZA“ tretman Ultrazvučna kavitacija
December 13, 2019
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – prirodan lifting lica i tela ultrazvukom

SMAS lifting

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je svetski priznata terapija za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, koja prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je danas jedan od najpopularnijih i široko prihvaćenih načina zatezanja kože lica, jer je potpuno siguran, prirodan, neinvazivan, daje dugoročne efekte, bez primene ikakvih invazivnih postupaka.
Ultrazvučni SMAS lifting lica je namenjen osobama i muškog i ženskog pola koje su navršile 35 godina u cilju prevencije prvih znakova starenja ili uklanjanja već nastalih i vidljivih promena koje vreme donosi.

PRIRODAN LIFTING LICA I TELA ULTRAZVUKOM

Lifting lica ultrazvukom (ultrazvučni SMAS lifting lica i tela) podrazumeva zagrevanje kolagenih vlakana (počev od korena kolagena pa preko svih njegovih grana, raspoređenih u koži), čime se izaziva povećanje tonusa i zategnutosti kože lice i tela, bazirane na povećanju čvrstine kože. Lifting lica i tela, rađen na ovaj način, podstiče dejstvom ultrazvučnih talasa, prirodnu regeneraciju kolagena i kao rezultat tog procesa se javlja željeni efekat u vidu liftinga lica i tela.
Pored liftinga lica, kao najznačajnijeg anti-aging tretmana, ultrazvučni SMAS lifting može da se radi i na drugim regijama, kao što su: nadlaktice, butine (unutrašnja i spoljašnja strana), zadnjica, stomak, sedalni deo. Suština tretmana kod ovih regija je ista kao i kod lica – zatezanje i podmlađivanje opuštene kože stomaka, butina, zadnjice ili ruku.
Princip rada fokusiranog ultrazvuka tela se ne razlikuje u odnosu na Ultrazvučnu SMAS lifting terapiju lica, osim dubine na kojoj ultrazvuk deluje. Kod lica se dejstvo ultrazvuka ograničava na 3-4,5 mm, dok je kod ostalih regija tela dubina dejstva ultrazvuka veća – 8 mm ili 13 mm. Razlog tome je što je SMAS sloj tela (muskuloaponeurotički sloj, koji se nalazi ispod sloja kože i potkožnog masnog tkiva i mišića, a čine ga slojevi vezivnog tkiva), smešten dublje u predelu nadlaktica, butina, stomaka, zadnjice i sedalnog dela u odnosu na SMAS sloj lica.
Terapija HIFU tehnologijom je terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože - poboljšava teksturu i glatkoću kože, uz eliminisanje opuštene kože bilo kog dela tela koji se tretira.

Zategnite lice i telo na potpuno prirodan način bez negativnih nuspojava primenom ultrazvuka i HIFU tehnologije!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više